Nauti Sea-Doo GTI -vesijetin tyylikkyydestä, tehosta ja hyödyllisistä ominaisuuksista, kuten älykkäästä jarrutuksesta ja peruutuksesta (iBR) sekä kevyestä ja vahvasta Polytec-runkomateriaalista.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi

Rotax 900 HO ACE

Imujärjestelmä Vapaast ihengittävä 
Käynnistin Sähkötoiminen
Kuutiotilavuus (cm3) 899
Jäähdytysjärjestelmä Suljettu jäähdytysjärjestelmä (CLCS)
Polttoaineentyyppi 95 oktaani (E10)

Mitat

pituus(cm) 336,8
Leveys (cm) 123
Kuivapaino (kg) 291
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 60
Säilytystila (l) 116,6

 
Lataa tekniset tiedot

Sea-Doo 2019 varaosat ja varusteet

Sea-Doo 2019 esite

 

 

 

GTI 90

Taloudellista ja vaivatonta ajamisen iloa. Rotax 900 HO ACE. Pienen ja kevyen Rotax 900 HO ACE -moottorin polttoaineenkulutus on ällistyttävän alhainen ja sen ansiosta pääset viettämään enemmän hauskoja hetkiä vesillä ja vähemmän aikaa tankatessa. Moottorissa yhdistyvät räväkkä kiihtyvyys ja erinomainen teho-painosuhde.

Kevyt ja kestävä Polytec-materiaali. Tämän innovatiivisen materiaalin ansiosta jetti on kevyempi, ja se pystyy saavuttamaan täyden suorituskykynsä pienemmilläkin moottoreilla. Tämä mahdollistaa myös sen vetämisen useimmilla henkilöautoilla. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja. Polytec on saatavissa vain malleihin, joissa on Rotax 900 HO ACE.

Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Ota mukaan mitä haluat. Etutavaratila. Luokkansa suurimmassa tavaratilassa* (116,6 l) on reilusti tilaa varusteille. *Valmistajien verkkosivut. Perustuu saman hintaluokan malleihin.

Kolme tilaa ajotyylisi mukaan. Älykäs kaasunhallinta (iTC). Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

Aseta vauhti ja suojaus itse. Käynnistyksenestojärjestelmä icontrol ja Learning Key. Turvajärjestelmässä on yksilöllinen digitaalinen koodaus, joka estää tehokkaasti vesijetin varastamisen. Ohjelmoitavan Learning Key -opetteluavaimen avulla nopeutta voi rajoittaa aloittelevaa käyttäjää.

Katso video

Väri: Valkoinen/Krypton Green

sea-doo_ikonit.jpg

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 10 290 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.