Yhteystiedot

Venekuumetta hoitaa Ojan Rauta Oulussa ja Raahessa

Oulun ja Raahen myymälöidemme valikoimiin kuuluvat kaikki veneilyyn liittyvät varusteet ja tarvikkeet sekä moottorikelkat, mönkijät, peräkärryt, ruohonleikkurit ja muut puutarhakoneet sekä moottorisahat. Lisäksi tarjoamme tuotteisiin liittyvät oheispalvelut kuten rahoituksen ja varaosat. Myymämme veneet huoltaa Oulussa Fennomotors ja Raahessa Raahen Pikahuolto.

veneallas_venekuume.jpg

Oulussa on esillä kymmeniä veneitä, joista suurin osa kelluu ympäri vuoden ainutlaatuisessa 200 m² sisäaltaassa. Kesäisin useita veneitämme on koeajossa merellä ja 2016 koeajossa on ainakin kauden 2015 uutuus Yamarin Cross 64 BR. Veneiden koeajosta voit sopia myyjiemme kanssa. Järjestämme myös koeajotapahtumia, jossa on mukana useita edustamiamme venemerkkejä.

Myymme tunnettuja ja laadukkaita veneitä ja edustamiamme merkkejä ovat Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Rönnqvist, Suvi, Palta ja  Zodiac. Myymme myös Yamahan ja Evinruden -perämoottoreita sekä Sea-Doo  ja Yamaha -vesijettejä.

Oulun myymälässämme on lisäksi laaja valikoima veneilytarvikkeita, vaatteita, vetouistelu- ja heittokalastus- sekä vesiurheiluvälineitä. Saat kaiken veneilyyn, kalastukseen ja vesiurheiluun liittyvän helposti samasta paikasta. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan toiveidesi mukaisen kokonaisuuden.

Veneilyn helppous, hauskuus ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Siksi järjestämme kesäisin suosittuja Venekuumeen venekouluja yhteistyössä Kiviniemen Meripelastusyhdistyksen kanssa. Uuden veneen ostajilla on mahdollisuus osallistua venekouluun, jossa sekä aloittelevat että kokeneemmat veneilijät saavat käytönnön opastusta veneilyyn ja veneen huoltoon. Venekoulussa jokaisessa veneessä on Kiviniemen Meripelastusyhdistyksen hälymiehistön jäsen opastamassa veneen käsittelyssä ja turvallisessa vesillä liikkumisessa. Venekuumeen venekoulu sisältää teoriakoulutuksen (2 - 3 h), ajoharjoittelua (2 - 3 h) ja ohjatun retken merellä. 

Ojan Rauta tukee vapaaehtoista meripelastustoimintaa ja Suomen Meripelastusseuran omistama PV 3 luokan pelastusalus Pv Venekuume on Ojan Raudan kummivene. Suomen Meripelastusseura on nimittänyt Kiviniemen Meripelastusyhdistyksen Pv Venekuumeen miehistön vuoden 2013 meripelastajaksi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.