Yhteystiedot

Venekuumetta hoitaa Oulun Konekauppa Oulussa ja Ojan Rauta Raahessa

Oulun ja Raahen myymälöidemme valikoimiin kuuluvat kaikki veneilyyn liittyvät varusteet ja tarvikkeet sekä moottorikelkat, mönkijät, peräkärryt, ruohonleikkurit ja muut puutarhakoneet sekä moottorisahat. Lisäksi tarjoamme tuotteisiin liittyvät oheispalvelut kuten rahoituksen ja varaosat. Myymämme veneet ja Yamahan perämoottorit sekä BRP:n merkit huollamme Oulussa Tapsitiellä. Raahessa huollot hoitaa Raahen Pikahuolto.

veneallas_venekuume.jpg

Oulussa on esillä kymmeniä veneitä, joista suurin osa kelluu ympäri vuoden ainutlaatuisessa 200 m² sisäaltaassa. Kesäisin useita veneitämme on koeajossa merellä. Veneiden koeajosta voit sopia myyjiemme kanssa. Järjestämme myös koeajotapahtumia, jossa on mukana useita edustamiamme venemerkkejä.

Myymme tunnettuja ja laadukkaita veneitä ja edustamiamme merkkejä ovat Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Rönnqvist, Suvi, Palta ja  Zodiac. Myymme myös Yamahan ja Evinruden -perämoottoreita sekä Sea-Doo  ja Yamaha -vesijettejä.

Oulun myymälässämme on lisäksi laaja valikoima veneilytarvikkeita ja vesiurheiluvälineitä. Saat kaiken veneilyyn ja vesiurheiluun liittyvän helposti samasta paikasta. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan toiveidesi mukaisen kokonaisuuden.

Veneilyn helppous, hauskuus ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Siksi järjestämme kesäisin suosittuja Venekuumeen venekouluja yhteistyössä Kiviniemen Meripelastusyhdistyksen kanssa. Uuden veneen ostajilla on mahdollisuus osallistua venekouluun, jossa sekä aloittelevat että kokeneemmat veneilijät saavat käytönnön opastusta veneilyyn ja veneen huoltoon. Venekoulussa jokaisessa veneessä on Kiviniemen Meripelastusyhdistyksen hälymiehistön jäsen opastamassa veneen käsittelyssä ja turvallisessa vesillä liikkumisessa. Venekuumeen venekoulu sisältää teoriakoulutuksen (2 - 3 h), ajoharjoittelua (2 - 3 h) ja ohjatun retken merellä. 

Oulun Konekauppa tukee vapaaehtoista meripelastustoimintaa ja on jo useita vuosi tehnyt yhteistyötä Kiviniemen Meripalastusyhdistyksen kanssa. Oulun Konekauppa  on Kiviniemen Meripelastusyhdistyksen PV Venekuumeen ja Kelkkakuume pelastuskelkan kummi. 

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.