Buster

Buster Mini

Buster Mini on aito alumiininen pienvene, joka sopii soudettavana tai konekäyttöisenä kenen tahansa kuljetettavaksi. Se liikkuu valintasi mukaan käsivoimin, sähkö- tai polttomoottorilla. Vain satakiloinen Buster Mini on kevyt kantaa vedestä maalle. Muuta talvisäilytystä et sille edes tarvitse. Kääntö rantapuun alle riittää. Uppoamattomana se on turvallinen alumiinivene myös kokemattoman käsissä.

Buster S, S1, Scc

Uutta Buster S:ää saa kolmena eri vaihtoehtona. Buster S erottuu edukseen pienten avoveneiden joukossa modernin ja linjakkaan runkomuotonsa ansiosta. !

Buster S, Fish

Näppärä pulpettivene Buster S Fish - erityisesti heittokalastukseen ja vertikaalijigaukseen.

Buster M

Joustava monkikäyttövene. Buster M soveltuu täydellisesti mökkiveneilyyn tai vaikka leppoisalle onkireissulle.

Buster L1/L2

Buster L - Pohjoismaiden suosituin vuodesta toiseen. Syystä. Buster L soveltuu oivasti mm. retkeilyyn, kalastukseen sekä mökin yhteysveneeksi.

Buster Lx

Buster Lx on monikäyttöinen ja urheilullinen kestosuosikki. Siinä yhdistyy kompaktissa paketissa monia ominaisuuksia, joita ollaan totututtu näkemään vasta paljon suuremmissa veneissä.

Buster Le

Tilaihme Buster Le perustuu tuhansissa Bustereissa kannuksensa ansainneelle Buster L -rungolle. Le-mallissa tuodaan ensi kertaa viiden metrin kokoluokkaan lasikuitukannen suoma esteettinen muotokieli, käytännöllisyyttä ja monikäyttöistä tilaratkaisua unohtamatta.

Buster X

Buster X on monipuolinen yleisvene, joka taipuu tarpeesi mukaan. Seitsemälle hengelle rekisteröity Buster X joustaa silloin, kun kuormaa on mukana tavanomaista enemmän. Kaikki veneen istuin-säilytyslaatikot sekä takapenkin voi helposti irrottaa. Lisävarusteilla rakennat tästä Busterista veneen omiin tarpeisiisi.

Buster XL

UUTUUS Buster XL - unelmavene 2.0 Uusi Buster XL tuo ison veneen ominaisuuksia taloudelliseen kokoluokkaan.

Buster XXL

Suorituskykyinen tilakaunotar. Avarat tilat, ketteryys ja suorituskyky - kaikki nimensä mukaisesti XXL-luokkaa!

Buster Cabin E

Buster Cabin E on oikea valinta sinulle, jolle vene on muutakin kuin vain kulkuväline. Buster Cabin on suunniteltu paljon ja pitkään liikkuvalle veneilijälle, joka viettää veneessä kerralla pidempiäkin aikoja kuin mitä mökkimatka tyypillisesti kestää.

Buster Magnum

Buster Magnum on vesillä huomiota herättävä näky. Kokoluokkansa myydyimpänä avoveneenä se kuuluu olennaisena osana merelliseen maisemaan. Muhkea ja mukava Buster Magnum on syystä markkinoiden halutuimpia moottoriveneitä.

Buster Magnum E

Innovaatiot kuten läpikuljettavuus keulassa ja perässä, yhden otteen välioviratkaisu, luokkansa suurimmat uimatasot sekä ammattikäytöstä tuttu, kannellisen veneen nopea itsetyhjennys tekevät tästä veneestä ainutlaatuisen

Buster SuperMagnum

Buster SuperMagnum on oikea valinta vauhdikkaalle veneilijälle, joka haluaa veneeltään vai parasta, pienintä yksityiskohtaa myöten. Suorituskyky 300 hv:n moottorilla ja luokkansa väljimmät tilat takaavat ainutlaatuisen Buster-elämyksen!

Buster Magnum M5

M5:lla sinut ohitetaan harvoin, ja mikä parasta - vauhtia ei tarvitse hiljentää vaikka aallokko kasvaisikin. Magnum M5 on vaativan vesilläliikkujan valinta, jonka suorituskyky ja merikelpoisuus ovat omaa luokkaansa. Suunniteltu sopimaan säähän kuin säähän.

Buster Phantom

Yli 9-metrinen, 700 hevosvoiman Yamaha tuplakoneasennuksella ja 16 murisevalla sylinterillä 400 mpk kulkeva uusi Buster Phantom luo uuden määritelmän siviilikäyttöön tarkoitetuille suurille, avoimille alumiiniveneille.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.