Yamarin

Console

Yamarin Console -viimeisteltyä avoveneilyä. Hyvä varustelutaso, mietityt tilaratkaisut ja viimeistelty työnjälki erottavat Yamarinit edukseen. Turvallisuutta tuovat korkeat laidat, vakaa rakenne ja loitava ajettavuus. Kattava kokovalikoima ja kolme pulpettivaihtoehtoa tuovat ulottuvillesi juuri sinun tarpeisiin sopivan vaihtoehdon.

Hard Top

Yamarin Hard Top on täynnä harkittuja yksityiskohtia, jotka tekevät siitä mittojaan mahtavamman. Kääntyvät istuimet, irrotettavat patjat ja taittuva kuomu monipuolistavat käyttöä tarpeittesi mukaan. Avattavan etuikkunan, taittuvien portaiden ja avotilan askelmien ansioista vene on läpikuljettava. Hinta-laatusuhteeltaan voittamaton vaihtoehto myös ensiveneeksi.

Bow Rider

Vapaa-aikaan ja vesiurheiluun. Ota ilo irti kesän harrastuksista ja huviajeluista! Yamarin Bow Rider on hauska ja helppo ajettava, se sopii niin vauhdikkaaseen vesiurheiluun kuin kesäiseen saaristoajeluun ystävien kanssa. Ison ovellisen tuulilasin takana voit ottaa tyynesti ja nauttia tehokkaan moottorin tuomasta vauhdista. Sporttisuuden lisäksi erittäin käytännöllinen, mm. mukavasti istuintilaa sekä reilut säilytystilat.

Cabin

Yamarin Cabin - kaikille keleille. Monilla mukavuuksilla varusteltu yhteysvene, joka sopii myös käytännölliseksi retkiveneeksi. Fiksut sisätilat, jossa mahdollisuus myös yöpymiseen. Ilmojen kylmetessä kausi jatkuu mukavasti liesilämmityksen puhaltaessa. Läpikuljettava, joten liikkuminen on helppoa ja vaivatonta - rantautuminen sujuu yhdeltäkin. Cabineissa on hyvä ajonäkyvyys, ja Cabin DS -malleissa on kalastajien arvostama ulko-ohjaus.

Day Cruiser

Aurinkoisia elämyksiä, nautinnollista vapaa-aikaa ja tinkimätöntä muotoilua. Yamarin Day Cruiserissa viihtyvät sekä perhe että ystävät! Malliston veneet ovat saaneet kiitosta pohjoismaisissa venetesteissä huippuluokan ajettavuudestaan ja kompaktien sisätilojen varustetasosta, joka riittää pidemmillekin päiväretkille. Erinomainen retkivene ja monikäyttöinen perhevene: Day Cruiser on mainio valinta monipuolisuutta ja muotoilua arvostavalle veneilijälle.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.