Yamaha vesijetit

Yamaha VXS

VXS on voimakas yhdistelmä urheilullisuutta ja matka-ajon suorituskykyä. VXS-mallia on uudistettu kokonaisvaltaisesti Yamahan viime vuosina kehittämällä ja testaamalla uudella tekniikalla, ja myös sen ulkoasua on muokattu vastaavasti voimakkailla uusilla väreillä, grafiikoilla ja muotoiluyksityiskohdilla, jotka kääntävät katseita kautta maailman.

Yamaha FZR

Valtavaa voimaa. Vähemmän painoa. Äärimmäistä hekumaa. FZR – kuten myös sen sisarmalli FZS – on kaikkien aikojen nopein ja tehokkain WaveRunner, johon mestaritkin luottavat yksinajossa, mutta myös vauhdikas kahden hengen matka-ajo sujuu sillä mainosti.

Yamaha FX Cruiser SVHO

Ahdetulla moottorilla vauhdikkaaseen matka-ajoon. Uusi FX Cruiser SVHO, WaveRunner-malliston lippulaiva, on monipuolisuudessaan ällistyttävä. Tästä vauhdikkaaseen matka-ajoon suunnitellusta mukavasta vesijetistä löytyy runsaasti innovatiivisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia – kuten portaittain nouseva kolmipaikkainen istuin. Kun avaat kaasun auki, saat siitä sporttisen vesijetin, joka on valmiina räväkkään toimintaan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.