Yamaha vesijetit 2018

Yamaha EX Sport

Jälleen edullinen vesijetti Yamahalta – EX Sport. Saammeko esitellä: innovatiivinen Yamaha EX Sport. Se on vesijetti niille, jotka haluavat nauttia vesilläolon riemuista luotettavan tekniikan siivittämänä. Ketterä malli on monipuolinen ja helppo käsitellä.

Yamaha EX DeLuxe

EX DeLuxe – paras on harvoin näin edullinen Saammeko esitellä: innovatiivinen Yamaha EX DeLuxe. Se on vesijetti niille, jotka haluavat nauttia vesilläolon riemuista luotettavan tekniikan siivittämänä. Ketterä malli on monipuolinen ja helppo käsitellä.

Yamaha VX

Tässä tulee uusi, tehokas ja kätevä WaveRunner. Urheilullinen tyyli, erinomainen suorituskyky, poikkeuksellinen taloudellisuus, alhaiset ylläpitokulut, paljon upeita ominaisuuksia - näiden vahvuuksien avulla VX-malleista on tullut Yamahan suosituimpia vesijettejä.

Yamaha VX Deluxe

Verrattoman monipuolista suorituskykyä VX-mallit ovat nousseet Yamahan halutuimmiksi vesijeteiksi monen tekijän summana. Näitä ovat urheilullinen tyyli, mahtava suorituskyky, poikkeuksellisen hyvä taloudellisuus, vähäinen kunnossapitotarve ja runsas ominaisuuksien valikoima.

Yamaha VX Cruiser HO

Mahtavasti tehoa. Upeita ominaisuuksia. Tässä tulee HO, Yamahan VX Cruiser -mallisarjan lippulaiva. VX Cruiser HO on ällistyttävän hieno esimerkki tyylikkäästä ja taloudellisesta suorituskyvystä, joka perustuu tasaista tehoa tuottavan voimakkaan moottorin, Yamahan käänteentekevän RiDE-hallintajärjestelmän ja monien muiden hyödyllisten ominaisuuksien saumattomaan yhteistoimintaan.

Yamaha VXR

Vahva valinta vetten valloitukseen. VXR on voimakas yhdistelmä urheilullisuutta ja matka-ajon suorituskykyä. VXR-mallissa hyödynnetään Yamahan viime vuosina ensimmäisenä kehittämää ja testaamaa uutta tekniikkaa. Sen ulkoasuun on vastaavasti tuotu voimakkaita uusia värejä, grafiikoita ja muotoiluyksityiskohtia, jotka kääntävät katseita kautta maailman.

Yamaha GP1800

Mahtava GP1800 - nauti todellisesta huippusuorituskyvystä. Vuosien varrella Yamahan GP-mallit ovat nousseet tosimielellä kilpailevien kuljettajien keskuudessa ylivertaiseen maineeseen kautta maailman. Tämä upea perinne elää ja hengittää todella voimakkaasti ja näkyvästi huippusuorituskykyisessä GP1800-vesijettimallissa.

Yamaha FX High Output

Tutustu monipuoliseen vesijettiin. FX HO on ihanteellinen yhdistelmä suorituskykyä ja taloudellisuutta. Vesijetti mullistaa ominaisuuksillaan käsityksen siitä, mitä matka-ajo tai urheilullinen meno voi olla.

Yamaha FX SVHO

Matka-ajoseikkailuihin ahdintekniikan voimin. Yamaha FX SVHO -vesijetillä voit syöksyä voimakkaasti aaltojen halki riemukas hymy huulilla tai yhtä lailla nauttia rennommasta matkanteosta. Se on valmiina viemään sinut mahtaviin seikkailuihin ylellisen mukavasti – matka-ajoon tarkoitetulta kolmipaikkaiselta vesijetiltä voi tuskin toivoa tasaisempaa tai tehokkaampaa menoa.

Yamaha FX Cruiser SVHO

Ahdetulla moottorilla vauhdikkaaseen matka-ajoon. Uusi FX Cruiser SVHO, WaveRunner-malliston lippulaiva, on monipuolisuudessaan ällistyttävä. Tästä vauhdikkaaseen matka-ajoon suunnitellusta mukavasta vesijetistä löytyy runsaasti innovatiivisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia – kuten portaittain nouseva kolmipaikkainen istuin. Kun avaat kaasun auki, saat siitä sporttisen vesijetin, joka on valmiina räväkkään toimintaan.

Yamaha SuperJet

Vesijettien maailman legenda vain kilpakäyttöön! Kuski ja tarunhohtoinen kone täysin sopusoinnussa. Kuin yhtä toistensa ja veden kanssa. Siinä on kilpailumenestyksen salaisuus.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.