Uusi näkökulma kalastukseen. FISH PRO on markkinoiden ensimmäinen kalastukseen tarkoitettu vesijetti. Lisäksi se tarjoaa jännitystä, monikäyttöisyyttä ja intohimoa samassa paketissa. Pääset perinteisten kalastusalusten ulottumattomissa oleviin paikkoihin, lähemmäs suurempia kalaparvia ja saat aivan uudenlaisia kalastuskokemuksia.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi Rotax 1500 NA
Imujärjestelmä Vapaasti hengittävä
Peruutusjärjestelmä  Elektroninen iBR
Iskutilavuus 1494
Käynnistys Sähköinen
Jäähdytys  CLCS Suljettu jäähdytysjärjestelmä

Mitat

Pituus (cm) 373,4
Leveys (cm) 125,5

Kuivapaino (kg)

389
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 70
Säilytystila (l) 153,5


Lataa Sea-Doo 2019 esite

Lataa tekniset tiedot
Sea-Doo 2019 varaosat ja varusteet

Fish Pro

Huipputason navigointikartat. Garmin-navigointijärjestelmä ja -kalastustutka. Garmin ECHOMAP Plus 62cv -yhdistelmälaite runkoon upotetulla kaikuanturilla – huipputason navigointi-, kartta- ja kalastustutkajärjestelmä

Pidennetty takarunko. Verratonta vakautta. 28 cm takaosasta pidennetty runko tuo lisätilaa kalastusta varten ja parantaa laitteen vakautta kalastettaessa aallokossa.

Nopea. Helppo. Turvallinen. LinQ-kylmälaatikko kalastukseen. Lujatekoinen 51 litran kylmälaatikko on suunniteltu erityisesti kalastuskäyttöön. Siinä on syvennetty työtaso, neljä vapatelinettä, vapaputket, vieheiden sekä syöttien säilytystila ja pikasalvat.

Kaksi kiinnityspistesarjaa kylmälaatikolle ja muille LinQ-varusteille, kuten pienelle kylmälaatikolle eväitä varten ja polttoainekanisterille pitkiä matkoja varten.

Matkalla apajille. Kalastusistuin. Istuin on suunniteltu kalastuksen ehdoilla. Sen muotoilu mahdollistaa helpon liikkumisen jetin päällä.

Vakautta ja mukavuutta. Reunan viistot astinlaudat. Jalkatuet parantavat mukavuutta ja antavat lisää tukea kalastettaessa aallokossa.

ST3-runko. Mullistavaa vakautta. Runko on tehty kalastukseen ja se on vakaa myös silloin, kun vesijetti on paikallaan aallokossa.

Jätä kiire taakse. Uistelutila. Trolling mode helppoon uisteluun.

Älykästä säilytystilaa. Tavaratilan kätevässä lokerikossa esimerkiksi vesipullot, aurinkovoide tai pieni vieherasia ovat nopeasti saatavilla.

Pidä puhelimesi kuivana. ja ladattuna. Vesitiivis lokero puhelimelle. Pehmustetussa ja vesitiiviissä puhelinlokerossa älypuhelimesi pysyy suojassa. Puhelinta voidaan myös ladata USB-portin kautta (saatavana lisävarusteena).

Kun haluat parantaa monikäyttöisyyttä. Nousuaskelma helpottaa vedestä nousemista.

 
Väri: Valkoinen/Night Green
 
sea-doo_ikonit_rxt.jpg 
 

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 16 490 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.