Sea-Doo vesijetit

Spark 2up 900 ACE

Haaveet mukavista vesihetkistä on nyt helppo toteuttaa. Luo omanlaisesi Spark. Valitse matkustajien määrä, valitse moottori, lisää jarru, varustele mieleiseksesi, valitse väri ja luo oma tyylisi.

Spark 2up 900 HO ACE

Sea-Doo Spark -vesiskootteri on leikkisä ja helppo ajaa, joten se sopii koko perheen käyttöön. Eikä se ole hinnalla pilattu! Spark on kompakti ja kevyt ja sen vuoksi myös helppo kuljettaa. Varmista, että ensi kesästä tulee yksi sinun ja perheesi unotumattomista kesistä. 2up 900 HO ACE mallissa on 90 hv moottori sekä elektroninen iBR vaihteisto, jossa on jarru, vapaa ja peruutus.

Spark 3up 900 HO ACE

Spark on ketterä, kompakti ja värikäs uutuus. Se sopii perheille, jotka mielivät vesille. Spark vie hauskanpidon aivan uudelle tasolle. 3up 900 HO ACE sopii niille, jotka haluavat enemmän tilaa ja käyttömahdollisuuksia. Siinä on 90 hv moottori, elektroninen iBR -vaihteisto ja tilaa 3 henkilölle.

Wake PRO 215

Täynnä oleellisia ominaisuuksia sinulle, jolle vesiurheilu on kaikki kaikessa. Suunniteltu ikimuistoisiin vesiurheilukokemuksiin.

GTI 130

Monipuoliseen koko perheen hauskanpitoon. Eikä hintakaan hirvitä. GTI 130 on hauska, ketterä ja luotettava vesijetti, jonka vakiovarustus on kattavampi kuin monissa kalliimmissa vesijeteissä. Polttoainetaloudellinen malli, jonka toimintatilat mukautuvat ajotottumuksiisi. Kolmelle hengelle, kantavuus 272 kg.

GTI SE 155

Monipuoliseen koko perheen hauskanpitoon. Monien vakio-ominaisuuksien ansiosta erityisen sopiva vesijetti perheille, jotka haluavat pitää hauskaa vesillä. Touring-istuin ja nousuaskelma tarjoavat mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

GTR 215

Tämä vesijetti on vahva ja tehokas mutta luonteeltaan joustava, ja se on mainio tapa tutustua urheilujettien maailmaan. Se on varustettu ahdetulla moottorilla ja on paras kokonaispaketti suorituskykyistä vesijettiä hakevalle.

GTX S 155 iBR

Luksusluokan vesijetti pitkille matkoille. Mukavuudesta ja tekniikasta ei ole tingitty!

GTX LIMITED iS 260

Vain GTX Limited iS 260 -mallissa on vakiovarusteena vesijeteissä ainutlaatuinen älykäs jousitus (iS).

GTX LTD 300 iBR

Luksus ja teho kohtaavat! Kaikki mitä tarvitset vertaansa vailla olevaan ajokokemukseen.

RXT-X aS 260 RS

Koe käsiteltävyyden ja suorituskyvyn uusi mittapuu ja nauti eduista, jotka varmistavat, että olet perillä ensimmäisenä.

RXP-X 300

Uuden 300 hv:n Rotax 1630 ACE -moottorin ansiosta muut jäävät kauas taaksesi. Paras teho-painosuhde.

RXT-X 300

Kaikkien aikojen tehokkain Sea-Doo. Huikea suorituskyky ja parempi hallittavuus.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.