Sea-Doo 2018

Spark 2up 900 ACE

Sea-Doo SPARK on markkinoiden edullisin vesijetti, jonka avulla pääset nauttimaan perheesi kanssa saman tien aurinkoisista päivistä vesillä. Se on leikkisä, helposti ajettava vesijetti, jota on helppo vetää perässä pienelläkin autolla. Kahdelle hengelle.

Spark 2up 900 HO ACE

Sea-Doo Spark -vesiskootteri on leikkisä ja helppo ajaa, joten se sopii koko perheen käyttöön. Eikä se ole hinnalla pilattu! Spark on kompakti ja kevyt ja sen vuoksi myös helppo kuljettaa. Varmista, että ensi kesästä tulee yksi sinun ja perheesi unotumattomista kesistä. 2up 900 HO ACE mallissa on 90 hv moottori sekä elektroninen iBR vaihteisto, jossa on jarru, vapaa ja peruutus. Kahdelle hengelle.

Spark 3up 900 HO ACE

Koe markkinoiden edullisin, kompaktein, polttoainetehokkain ja kevyin vesijetti. Hauska ajaa ja helppo vetää pienelläkin autolla. SPARK on suunniteltu täyteen kesänautintoon vesillä. Kolmelle hengelle.

Spark Trixx 2up

SPARK TRIXX -vesijetin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta voit leikitellä vesijetillä aiempaa näyttävämmin – temppuilu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Tämä vesijetti saa takuuvarmasti päät kääntymään.

Spark Trixx 3up

SPARK TRIXX -vesijetin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta voit leikitellä vesijetillä aiempaa näyttävämmin – temppuilu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Tämä vesijetti saa takuuvarmasti päät kääntymään. Kolmelle hengelle.

GTI 90

Tyyliä, vakautta ja leikkisyyttä. Lisää ominaisuuksia lyömättömän edullisesti. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) tekee vesijetistä helpommin hallittavan. Markkinoiden taloudellisin moottori ja innovatiivinen, erikoislujasta Polytec-materiaalista valmistettu runko tekevät vesilläolosta nautinnon.

GTI SE 130

Enemmän mukavuutta koko perheen hauskanpitoon. Nauti älykkäästä jarru- ja peruutusjärjestelmästä (iBR) sekä monista mukavuusominaisuuksista, kuten Touring-istuimesta, nousuaskelmasta ja säädettävästä trimmijärjestelmästä (VTS).

GTI SE 155

Monipuoliseen koko perheen hauskanpitoon. Monien vakio-ominaisuuksien ansiosta erityisen sopiva vesijetti perheille, jotka haluavat pitää hauskaa vesillä. Touring-istuin ja nousuaskelma tarjoavat mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

GTR 230

Tehoa ja suorituskykyä edulliseen hintaan. Tämä vesijetti on yksi helpoimmista välineistä urheilujettien maailmaan tutustumiseen. Se on varustettu tehokkaalla mekaanisesti ahdetulla 230 hv:n Rotax-moottorilla ja tarjoaa parhaan kokonaisuuden suorituskykyistä vesijettiä hakevalle.

GTR-X 230

Erinomainen hinta-laatusuhde. GTR-X on edullisin Sea-Doo X -malli. Nauti Ergolock-järjestelmän voittamattomasta hallittavuudesta ja tehokkaasta mekaanisesti ahdetusta 230 hv:n Rotax-moottorista. Tämän vesijetin kiihtyvyys on 0–96,6 km/h 5,29 sekunnissa.

RXT 230

Vertaansa vailla olevaa vakautta. Huikeaa suorituskykyä edulliseen hintaan. Uusi, kevyempi runko yhdistettynä Ergolock-järjestelmään takaa erinomaisen hallittavuuden myös kovassa aallokossa. RXT 230 on valmiina viemään sinut kohti uusia kokemuksia.

RXP-X 300

Suorituskykyinen kilpajetti. Ensiluokkaisessa kilpakäyttöön tarkoitetussa vesijetissä yhdistyvät teho, käsiteltävyys ja hallittavuus ainutlaatuisella tavalla. Ja 300 hv:n Rotax 1630 ACE -moottorin ansiosta muut jäävät kauas taaksesi.

RXT-X 300

Erinomaista suorituskykyä avovesille. Uusi, kevyempi runko yhdistettynä Ergolock-järjestelmään takaa erinomaisen hallittavuuden myös kovassa aallokossa. 300 hv:n moottorilla varustettu RXT-X kiihtyy nopeuteen 96 km/h muutamassa sekunnissa.

GTX Limited 300

Suunnannäyttäjä luksusluokan suorituskyvyssä. Markkinoiden suurin uimataso ja irrotettava istuin tarjoavat paljon tilaa oleskeluun ja hauskanpitoon. Lisäksi Bluetooth-audiojärjestelmä ja tilaa esimerkiksi kylmälaatikon kuljettamiseen. Luksusluokan vesijettien suunnannäyttäjä.

Wake 155

Erityisesti vesiurheiluun suunniteltu vesijetti. Soveltuu täydellisesti aalloilla kurvailuun ja vauhdikkaaseen menoon. Varustukseen kuuluvat teleskooppivetopylväs, joka on riittävän korkea pitämään vetonarun ilmassa, ainutlaatuinen Ski-tila ja irrotettava vesilautateline.

Wake Pro 230

Vakaata vetoa. Suunniteltu ikimuistoisiin vesiurheilukokemuksiin. Uusi mullistava runkomme takaa vertaansa vailla olevan vakauden, ja suuri uimataso lisää käyttömukavuutta. Varusta vesijettisi Bluetooth-audiojärjestelmällä, jolloin voit kuunnella lempimusiikkiasi ajon aikana.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.