TG Boats

TG-5.9X

TG-5.9 [viisysi] on uuden sukupolven aito TG, jossa yhdistyvät luja rakenne, turvallisuus ja hyvät ajo-ominaisuudet. Vene soveltuu kalastamiseen, kuljetukseen sekä retkiveneeksi, eli se on täydellinen mökkivene. Runko on suunniteltu vakaaksi ja merikelvolliseksi kaikissa sääolosuhteissa. Vahva pohjarakenne ja hyvin sijoitetut turvakaiteet tekevät siitä turvallisen käyttää. Vene on rakennettu pienille moottoritehoille ja on siten taloudellinen, pärjäät hyvin jo 50 hv moottorilla jos veneessä on 5 henkilöä.

TG-6.9X

TG 6.9 X on vene joka on suunniteltu saaristossa liikkuville, mukavuutta ja turvallisuutta haluaville. Verrattuna muihin TG-malleihin tämä vene on keskikokoinen ja erottuu muista erityisesti ison takakannen ansiosta.

TG-7200

TG-7200 KingCruiser on kotimainen laatutuote joka tarjoaa laadukkuutta ilman kompromisseja valmistuksessa ja raaka-aineissa. TG-7200 on käytännöllinen ja mukava vene koko perheelle sekä kuljetuksiin joka säässä. Se on hyvin suosittu yhteysveneenä kesämökille mutta sopii lomaretkillekin. Veneessä on istumapaikat merinäköalalla 7+2 henkilölle ja runsaat säilytystilat, huomiottaen myöskin etu- ja peräkansi. TG-7200:ssa on tilava, hyvin tuuletettu ja valoisa keskikajuutta, jossa on seisomakorkeus 190 cm ja makuupaikat 2-4 henkilölle, 2 komeroa ja pentteri. Ruokailutilaa on 6 henkilölle u-sohvassa tai etukannella 3 henkilölle jos siirtää pöydän ulos.

TG-Alfa

Vene ilman kompromisseja. Veneen suunnittelun perustarkoituksena oli kehittää yhteys- ja päiväretkivene. Kompromissiratkaisut eivät tulleet kyseeseen, koska vaatimukset merikelpoisuudelle, käytettävyydelle ja matkatavara/säilytystiloille olivat niitä perusasioita, joista ei voida tinkiä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.