TG Boats

TG-5.9

TG-5.9 [viisysi] on uuden sukupolven aito TG, jossa yhdistyvät luja rakenne, turvallisuus ja hyvät ajo-ominaisuudet. Vene soveltuu kalastamiseen, kuljetukseen sekä retkiveneeksi, eli se on täydellinen mökkivene. Runko on suunniteltu vakaaksi ja merikelvolliseksi kaikissa sääolosuhteissa. Vahva pohjarakenne ja hyvin sijoitetut turvakaiteet tekevät siitä turvallisen käyttää. Vene on rakennettu pienille moottoritehoille ja on siten taloudellinen, pärjäät hyvin jo 50 hv moottorilla jos veneessä on 5 henkilöä.

TG-6500

TG-6500 SportCruiser on suomalainen laaturakenne, TG-6500 on toiseksi suurin TG-veneistä . TG-6500 on kuin muut TG-veneet valmistettu käsin laminoimalla ja rakenteet on vahvistettu rowing-kudoksella. TG-6500 on erinomainen vene nopeille ja turvallisille matkoille kesämökille ja sopii myös hyvin päiväretkille kauniissa saaristossa säistä huolimatta aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

TG-7200

TG-7200 KingCruiser on kotimainen laatutuote joka tarjoaa laadukkuutta ilman kompromisseja valmistuksessa ja raaka-aineissa. TG-7200 on käytännöllinen ja mukava vene koko perheelle sekä kuljetuksiin joka säässä. Se on hyvin suosittu yhteysveneenä kesämökille mutta sopii lomaretkillekin. Veneessä on istumapaikat merinäköalalla 7+2 henkilölle ja runsaat säilytystilat, huomiottaen myöskin etu- ja peräkansi. TG-7200:ssa on tilava, hyvin tuuletettu ja valoisa keskikajuutta, jossa on seisomakorkeus 190 cm ja makuupaikat 2-4 henkilölle, 2 komeroa ja pentteri. Ruokailutilaa on 6 henkilölle u-sohvassa tai etukannella 3 henkilölle jos siirtää pöydän ulos.

TG-Alfa

Vene ilman kompromisseja. Veneen suunnittelun perustarkoituksena oli kehittää yhteys- ja päiväretkivene. Kompromissiratkaisut eivät tulleet kyseeseen, koska vaatimukset merikelpoisuudelle, käytettävyydelle ja matkatavara/säilytystiloille olivat niitä perusasioita, joista ei voida tinkiä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.