Finnmaster 2019

Console S-sarja

Finnmaster S-sarjan veneet ovat täydellisiä yhteysveneitä, mutta toimivat myös spontaaneilla kalaretkillä tai kun haluat lähteä nauttimaan auringosta ja merestä. Finnmaster S-mallit tarjoavat Smart Design -konseptilla monia merielämää helpottavia innovatiivisia ratkaisuja. Malleissa on esimerkiksi käytännölliset portaat, joita pitkin veneeseen pääsevät helposti ja turvallisesti niin lapset kuin vanhemmatkin ihmiset. Tyynyjä ei tarvitse siirrellä, kun availet luukkuja. Kaikissa Finnmaster S-malleissa on runsaasti tilaa. Hyvin suunnitellun rungon ansiosta kaikki mallit nousevat nopeasti plaaniin.

Bow Rider R-sarja

Finnmaster on paketoinut R-sarjan malleihin kaiken, mitä tarvitaan onnistuneeseen päivään vesillä. Veneet ovat helppokäyttöisiä, ja niissä on runsaasti käteviä ja tilavia säilytyspaikkoja. Kaikkien veneiden kannet on muotoiltu niin, että veneeseen ja siitä pois nouseminen on helppoa. Sekä keulassa että perässä on tilavat istumapaikat, jotka takaavat mukavan matkan – säästä riippumatta. R-sarjan suurin etu on kuitenkin esteetön näkyvyys kaikkiin ilmansuuntiin.

Day Cruiser T-sarja

Sinun ei tarvitse enää valita urheilullisen tai mukavan veneen välillä. T-sarjan veneissä yhdistyvät nimittäin molemmat ominaisuudet. Kaikki sarjan veneet ovat vakaita, helppokäyttöisiä ja niissä on erinomaiset ajo-ominaisuudet. T-sarjan vene onkin samalla vauhdikas urheiluvene ja erinomainen perhevene.

Cabin P-sarja

Finnmaster P-sarja on tinkimätön mallisarja, jonka kaikissa malleissa on avara takakansi ja suuri hytti. Korkean varalaidan ansiosta koko perhe voi liikkua veneessä vapaasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Jos satut olemaan seikkailunhaluinen, voit myös sitoa katolle niin lainelaudat kuin kajakitkin. Finnmaster P-sarjan hyttiveneissä voit niin ikään nauttia samoista eduista kuin avoimissa huviveneissäkin. Suuren avotilan ansiosta voit tehdä kaikkea kalaan lähtemisen ja perheen yhteisen päivällisen väliltä. Auringon ollessa korkeimmillaan avotilasta tulee myös täydellinen paikka auringosta ja merestä nauttimiseen. Jos päivä merellä venyykin suunniteltua pidemmäksi, veneessä on hyvin tilaa myös yöpymiseen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.