Finnmaster 

Console S-sarja

S-sarjan mallit ovat monipuolisia veneitä aina valmiina uusiin seikkailuihin vesillä. Ne ovat täydellisiä yhteysveneitä, mutta toimivat myös kalaretkillä tai kun haluat lähteä nauttimaan auringosta ja merestä. S-mallit tarjoavat merielämää helpottavia innovatiivisia ratkaisuja. Malleissa on esimerkiksi käytännölliset portaat, joita pitkin veneeseen pääsee helposti ja turvallisesti. Hyvin suunnitellun rungon ansiosta kaikki mallit nousevat nopeasti plaaniin – säällä kuin säällä.

Bow Rider R-sarja

Finnmaster on paketoinut R-sarjan malleihin kaiken, mitä tarvitaan onnistuneeseen päivään vesillä. Veneet ovat helppokäyttöisiä, ja niissä on runsaasti käteviä ja tilavia säilytyspaikkoja. Kaikkien veneiden kannet on muotoiltu niin, että veneeseen ja siitä pois nouseminen on helppoa. Sekä keulassa että perässä on tilavat istumapaikat, jotka takaavat mukavan matkan – säästä riippumatta. R-sarjan suurin etu on kuitenkin esteetön näkyvyys kaikkiin ilmansuuntiin.

Day Cruiser T-sarja

Sinun ei tarvitse enää valita urheilullisen tai mukavan veneen välillä. T-sarjan veneissä yhdistyvät nimittäin molemmat ominaisuudet. Kaikki sarjan veneet ovat vakaita, helppokäyttöisiä ja niissä on erinomaiset ajo-ominaisuudet. T-sarjan vene onkin samalla vauhdikas urheiluvene ja erinomainen perhevene.

Cabin P-sarja

P-sarjan idea on se, ettei tarvitse pukea useita vaatekerroksia käväistäkseen vesillä. Tinkimättömän P-sarjan kaikissa malleissa on avara takakansi ja suuri hytti. Korkean varalaidan ansiosta koko perhe voi liikkua veneessä vapaasti ja turvallisesti. Katolle voit sitoa niin lainelaudat kuin kajakitkin. Suuren avotilan ansiosta voit tehdä kaikkea kalaan lähtemisen ja perheen yhteisen päivällisen väliltä. Avotilasta saat myös täydellinen paikka auringosta ja merestä nauttimiseen. Veneessä on hyvin tilaa yöpymiseen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.