Uudestisyntynyt legenda. Merikelpoinen. Turvallinen. Edustava. Nopea. Nämä ovat ylisanoja, joilla markkinoiden halutuinta alumiinivenemallia on kuvattu viimeisten vuosikymmenten aikana. Uusi Buster Magnum on kaikkea tätä - ja vielä vähän enemmän. Edeltäjäänsä verrattuna pidempi runko tekee uudesta Magnumista entistä miellyttävämmän ja tilavamman tehopakkauksen, jonka väljässä matkustamossa 8 henkeä veneilee ja viettää huoletonta aikaa yhdessä. Buster Magnumin laaja konetehoalue tarjoaa mahdollisuuden valita itselleen juuri sopivan paketin erilaisiin tarpeisiin.

Tekniset tiedot

Pituus 7,20 m
Leveys 2.50 m
Paino 1195 kg
Moottorisuositus 175 - 225 hv
Henkilöluku 8
Kantavuus 1178 kg
Polttoainetankki 300 l
Moottorin rikipituus XL
Suurin nopeus 47 solmua
 
 

Buster Magnum

 

Vuonna 1994 lanseerattu Buster Magnum on noussut Pohjoismaisilla venemarkkinoilla legendaksi. Aiemman sukupolven Magnumeita on myyty yli 5.000, ja kokoluokkansa myydyimpänä avoveneenä se mielletään jo osaksi merellistä maisemaa. Merikelpoinen ja turvallinen runko tekevät veneestä helposti ajettavan myös vaativissa olosuhteissa ja tilavampien sisätilojen myötä matkustus ja vapaa-ajanvietto veneessä on entistä nautinnollisempaa.

Moderni tuulilasisto, pulpetit ja takatila tekevät veneestä tyylikkään unohtamatta Busterille ominaista käytännöllisyyttä ja riittäviä säilytystiloja. Kattava vakiovarustelu tekee veneestä houkuttelevan paketin monenlaisiin tarpeisiin: 16-tuumainen Buster Q -älynäyttö tarjoaa veneilijälle kaiken oleellisen tiedon navigointiin, moottoriin sekä säähän liittyen ja veneen alumiiniturkki ottaa kursailematta lisäaskeleen kohti aidosti huoletonta, helppohoitoista monikäyttövenettä. Lisävarusteena saatava U-sohva perässä mahdollistaa mutkattoman kanssakäymisen myös satamassa.

Buster 2018 esite
Buster Magnum vakio- ja lisävarusteet
Buster Magnum video

Pakettihinta perämoottorilla:
Buster Magnum + Yamaha F150 DETX 59 840 €
Buster Magnum + Yamaha F200 FETX 63 440 €
Buster Magnum + Yamaha F150 GETX 61 560 €
Buster Magnum + Yamaha F200GETX 64 860 €
Buster Magnum + Yamaha 225 FETX 68 820

Ei sisällä toimitus- ja asennuskuluja.

Toimituskulu 600 €

Hinta alk. 59 840 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.