Vakaata vetoa. Suunniteltu ikimuistoisiin vesiurheilukokemuksiin. Uusi mullistava runkomme takaa vertaansa vailla olevan vakauden, ja suuri uimataso lisää käyttömukavuutta. Varusta vesijettisi Bluetooth-audiojärjestelmällä, jolloin voit kuunnella lempimusiikkiasi ajon aikana.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi Rotax 1500 HO ACE
Imujärjestelmä Ahdettu, ulkoinen välijäähdytetty
Peruutusjärjestelmä  Elektroninen iBR
Iskutilavuus 1494
Käynnistys Sähköinen
Jäähdytys  CLCS Suljettu jäähdytysjärjestelmä

Mitat

Pituus (cm) 345,1
Leveys (cm) 125,5 ilman telinettä

Kuivapaino (kg)

370
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 60
Säilytystila (l) 60


Lataa Sea-Doo 2019 esite

Lataa tekniset tiedot
Sea-Doo 2019 varaosat ja varusteet

Wake Pro 230

Helppoa ja hauskaa vesiurheilua. Teleskooppivetopylväs, Ski-tila ja vesilautateline tekevät vesiurheilusta nauttimisesta ennennäkemättömän helppoa.

Lähde liikkeelle kuin ammattilaiset. Älykäs kaasunhallinta ja Ski-tila. Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden avulla kuljettaja voi valita ennalta ohjelmoidut kiihdytys- ja nopeusprofiilit toistuvaan ja tarkasti ohjattuun suksilla ja vesilaudalla liikkeelle lähtöön. Lisäksi käytössä on kolme muuta ajotilaa: Touring, Sport ja ECO.

Tilaa oleskeluun. Markkinoiden suurimmalla uimatasolla riittää tilaa lekotteluun. Tasainen ja vakaa uimataso helpottaa vedestä nousemista ja tarjoaa tilaa oleskeluun ja varusteiden pukemiseen. Lisää tilaa saa helposti takaistuimen irrottamalla.

Musiikki mukana menossa. Bluetooth-audiojärjestelmä. Alan ensimmäinen täysin integroitu ja vesitiivis audiojärjestelmä pitää tunnelman korkealla. Bluetooth-yhteydellä varustetun järjestelmän kokonaisteho on 100 wattia, ja sen säätimet on sijoitettu kätevästi kaiuttimeen.

Pidä puhelimesi kuivana ja ladattuna. Vesitiivis lokero puhelimelle. Vesitiivis lokero, jossa on integroitu USB-portti*, pitää laitteesi ladattuina ja käyttövalmiina. Laitteet pysyvät suojassa iskuja vaimentavassa ja vesitiiviissä telineessä. *Vakiona vain Limited-malleissa.

Lekottele ja pulahtele. Nousuaskelma helpottaa kyytiin nousua vedestä. Askelmassa on taitettava rakenne.

Mullistavaa vakautta. ST³-runko tarjoaa vertaansa vailla olevaa vakautta matalamman painopisteen ja parannetun rakenteen ansiosta niin kovassa aallokossa, paikallaan ollessa kuin kyytiin noustessakin.

Kätevät säilytystilat. Helposti käytettävä etutavaratila. Kaikki tavarasi ovat nyt käden ulottuvilla. Näppärän etutavaratilan voi avata helposti ohjaustankoa nostamalla istuma-asennosta käsin. Vesitiivis tavaratila tarjoaa lisää tilaa tavaroillesi, ja voit ottaa helposti mukaan kaiken tarvitsemasi.

Lisää tehoa. Rotax 1500 HO ACE -moottori. Nyt saatavilla on Advanced Combustion Efficiency (ACE) -tekniikalla varustettu turboahdettujen Rotax-moottoreiden uusi sukupolvi. Tämä edeltäjiään nopeampi ja tehokkaampi moottorimalli on optimoitu tavallista polttoainetta varten polttoainetaloudesta tinkimättä.
 

Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

Väri: Teal Blue/Lava Red

sea-doo_ikonit_rxt.jpg

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 16 990 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.