Erityisesti vesiurheiluun suunniteltu vesijetti. Soveltuu täydellisesti aalloilla kurvailuun ja vauhdikkaaseen menoon. Varustukseen kuuluvat teleskooppivetopylväs, joka on riittävän korkea pitämään vetonarun ilmassa, ainutlaatuinen Ski-tila ja irrotettava vesilautateline.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi Rotax 1503 NA 4-TEC
Imujärjestelmä Vapaasti hengittävä
Peruutusjärjestelmä  Elektroninen iBR
Iskutilavuus 1494
Käynnistys Sähköinen
Jäähdytys  CLCS Suljettu jäähdytysjärjestelmä

Mitat

Pituus (cm) 336,8
Leveys (cm) 123,1

Kuivapaino (kg)

326
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 60
Säilytystila (l) 116,6


Lataa tekniset tiedot
Sea-Doo 2018 varaosat ja varusteet

Wake 155

Lähde liikkeelle kuin ammattilaiset. Älykäs kaasunhallinta ja Ski-tila. Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden avulla kuljettaja voi valita ennalta ohjelmoidut kiihdytys- ja nopeusprofiilit toistuvaan ja tarkasti ohjattuun suksilla ja vesilaudalla liikkeelle lähtöön. Lisäksi käytössä on kolme muuta ajotilaa: Touring, Sport ja ECO.

Perästä kuuluu hyvää. Kolmiasentoinen vetopylväs. Korkeampi vetopiste helpottaa vetämistä. Sisältää tukevat käsikahvat ja säilytyspaikan vetonarulle.

Kuljeta lauta kätevästi mukana. Irrotettava vesilautateline. Korkeampi vetopiste helpottaa vetämistä. Sisältää tukevat käsikahvat ja säilytyspaikan vetonarulle.

Kevyt ja kestävä Polytec-materiaali. Tämän innovatiivisen materiaalin ansiosta jetti on kevyempi, ja se pystyy saavuttamaan täyden suorituskykynsä pienemmilläkin moottoreilla. Tämä mahdollistaa myös sen vetämisen useimmilla henkilöautoilla. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja. Polytec on saatavissa vain malleihin, joissa on Rotax 900 HO ACE.

Lekottele ja pulahtele. Nousuaskelma helpottaa kyytiin nousua vedestä. Askelmassa on taitettava rakenne.

Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

Väri: Teal Blue/Lava Red

sea-doo_ikonit.jpg

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 14 190 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.