SPARK TRIXX -vesijetin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta voit leikitellä vesijetillä aiempaa näyttävämmin – temppuilu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Tämä vesijetti saa takuuvarmasti päät kääntymään. Kolmelle hengelle.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi Rotax® 900 HO ACE™-moottori
Jäähdytys
Imujärjestelmä 
Suljettu jäähdytysjärjestelmä  (CLCS)
Vapaasti hengittävä 
Vaihteisto Elektroninen iBR™, jarru, vapaa, peruutus
hv 90
Polttoaineen tyyppi

95 oktaania

Mitat

Pituus (cm) 305
Leveys (cm) 118
Kuivapaino (kg) 199
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliön tilavuus (l) 30
Runkotyyppi   Spark

 
Lataa Sea-Doo 2019 esite
Lataa tekniset tiedot
Sea-Doo 2019 varaosat ja varusteet

Spark Trixx 3up

Aivan uusi temppuilukeino. TRIXX-paketti. Nyt voit leikkiä jetillä uskomattoman nautittavasti – temppuilu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Älä koskaan tee ajotemppuja, kun kyydissäsi on matkustaja. Huomioi oma taitotasosi.

Laajennetut liikealueet. Säädettävä trimmijärjestelmä (VTS). Näyttävämpiä temppuja - sinun käskystäsi.Tämän ainutlaatuisen Sea-Doo-ominaisuuden avulla pystyt nostamaan nokan korkeammalle tai upottamaan sen entistäkin syvemmälle veteen. Siksi temppujen tekeminen on helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan aiemmin.

Jalkatuet. Nouse ylös. Porrastetut astinlaudat parantavat vakautta, jotta pystyt ajamaan vakaammin erilaisissa seisoma-asennoissa. Niiden avulla voit tehdä temppuja ammattilaisten tapaan.

Tartu ohjeksiin. Säädettävällä korotuspalalla varustettu ohjaustanko. Ohjausta säätämällä voit mukauttaa ajokokemuksesi henkilökohtaisen ajotyylisi mukaan. Useat erilaiset asennot helpottavat vesijetin hallintaa eri vesiolosuhteissa.

Hauskanpitoa kaikille. Tilaa kolmelle. 

Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Toisen sukupolven iBR-järjestelmä, joka on vain Sea-Doo-vesijeteissä, auttaa sinua pysähtymään nopeammin. Lisäksi se parantaa hallittavuutta ja ohjattavuutta. *Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen malleilla, joissa ei ole iBR-järjestelmää.

Kevyt ja kestävä Polytec-materiaali. Tämä innovatiivinen ja iskunkestävä materiaali tekee Sea-Doo SPARKista kevyemmän ja auttaa sitä saavuttamaan täyden suorituskykynsä helpommin. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja.

Älykäs kaasunhallinta (iTC). Kaksi tilaa ajotyylisi mukaan. Valitse joko nopeampi tai sujuvampi kiihdytys Rotax 900 HO ACE -moottorissa käytettävissä olevan Sport-tilan avulla.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

Varusteet

  • Moottori Rotax 900 HO ACE
  • Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR)
  • Säädettävällä korotuspalalla varustettu ohjaustanko tuo lisää mahdollisuuksia ajoasennon valintaan
  • Porrastetut astinlaudat parantavat vakautta eri asennoissa
  • Laajennetun liikealueen trimmijärjestelmä (VTS) ja nopeat, esiasetetut trimmisäädöt
  • Älykäs kaasunhallinta (iTC)
  • Pilssipumppu

Värit: Jalopeno/Pear ja Orange Crush/Chili Pepper

Katso video


Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 9 990 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.