Koe markkinoiden edullisin, kompaktein, polttoainetehokkain ja kevyin vesijetti. Hauska ajaa ja helppo vetää pienelläkin autolla. SPARK on suunniteltu täyteen kesänautintoon vesillä. Kolmelle hengelle.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi Rotax® 900 HO ACE™-moottori
Jäähdytys
Imujärjestelmä 
Suljettu jäähdytysjärjestelmä  (CLCS)
Vapaasti hengittävä 
Vaihteisto Elektroninen iBR™, jarru, vapaa, peruutus
hv 90
Polttoaineen tyyppi

95 oktaania

Mitat

Pituus (cm) 305
Leveys (cm) 118
Paino (kg) 160
Kuivapaino (kg) 197
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliön tilavuus (l) 30
Runkotyyppi  
Säilytystila 
Spark
Hansikaslokero, 1,6 l
Lisävarusteena keulan säilytyslaatikko, 28 l 

 

Lataa tekniset tiedot

Sea-Doo 2018 varaosat ja varusteet

Spark 3up 900 HO ACE

Hauskanpitoa kaikille. Tilaa 3 hengelle. 

Rotax 900 HO ACE -moottori. Nopea ja polttoainetaloudellinen. Rotax 900 ACE on markkinoiden polttoainetaloudellisin moottori, ja se kuluttaa polttoainetta vain 7,34 litraa tunnissa. Tehokkaamman ja paremman kiihtyvyyden tuottavan Rotax 900 HO ACE -moottorin kulutus on 9 litraa tunnissa. Ne ovat kumpikin pienikokoisia, kevyitä ja tarjoavat ripeän kiihtyvyyden.

Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Toisen sukupolven iBR-järjestelmä, joka on vain Sea-Doo-vesijeteissä, auttaa sinua pysähtymään nopeammin. Lisäksi se parantaa hallittavuutta ja ohjattavuutta*Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen malleilla, joissa ei ole iBR-järjestelmää.

Kevyt ja kestävä Polytec-materiaali. Tämä innovatiivinen ja iskunkestävä materiaali tekee Sea-Doo SPARKista kevyemmän ja auttaa sitä saavuttamaan täyden suorituskykynsä helpommin. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja.

Lisää asennetta teippisarjoilla. Lisäämällä jonkin teippisarjan voit luoda Sea-Doo SPARKillesi entistä persoonallisemman tyylin. Tällaista yksilöllisyyttä et saa muualta.

Älykäs kaasunhallinta (iTC). Kaksi tilaa ajotyylisi mukaan. Valitse joko nopeampi tai sujuvampi kiihdytys Rotax 900 HO ACE -moottorissa käytettävissä olevan Sport-tilan ja kaikissa malleissa käytettävissä olevan Touring-tilan avulla.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

 

Varusteet

  • Älykäs kaasunhallinta (iTC) (vain 900 HO ACE)

  • Suljettu jäähdytysjärjestelmä (CLCS)

  • Runko valmistettu naarmuuntumattomasta, iskunkestävästä ja kevyestä Polytec- materiaalista

  • Kahvoissa kämmentuki

  • Yli 25 erilaista teippisarjaa lisävarusteena

  • Jatkettu runko parantaa vakautta

  • Pidempi istuin 2 aikuiselle ja 1 lapselle

  • Voidaan käyttää vesilaudan vetämiseen

  • Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR)

Värit: Vanilla / Blueberry, Licorice / Mango, Pineapple / Candy Blue

 

Katso video

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 9 490 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.