Sea-Doo Spark -vesiskootteri on leikkisä ja helppo ajaa, joten se sopii koko perheen käyttöön. Eikä se ole hinnalla pilattu! Spark on kompakti ja kevyt ja sen vuoksi myös helppo kuljettaa. Varmista, että ensi kesästä tulee yksi sinun ja perheesi unotumattomista kesistä. 2up 900 HO ACE mallissa on 90 hv moottori sekä elektroninen iBR vaihteisto, jossa on jarru, vapaa ja peruutus. Kahdelle hengelle.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi Rotax® 900 HO ACE™-moottori
Jäähdytys
Imujärjestelmä 
Suljettu jäähdytysjärjestelmä (CLCS)
Vapaasti hengittävä 
Vaihteisto Elektroninen iBR™, jarru, vapaa, peruutus
Hv 90
Polttoaineen tyyppi

95 oktaania

Mitat

Pituus (cm) 279
Leveys (cm)
Korkeus (cm) 
118
104 
Paino (kg) 160
Kuivapaino (kg) 190
Henkilökantavuus 2
Polttoainesäiliön tilavuus (l) 30
Runkotyyppi
Säilytystila 
Spark
Hansikaslokero, 1,6 l
Lisävarusteena keulan säilytyslaatikko,, 28 l

Lataa Sea-Doo 2019 esite
Lataa tekniset tiedot
Sea-Doo 2019 varaosat ja varusteet

 

 

Spark 2up 900 HO ACE

Hauskanpitoa kaikille. Tilaa 2 hengelle. 

Rotax 900 HO ACE -moottori. Nopea ja polttoainetaloudellinen. Rotax 900 ACE on markkinoiden polttoainetaloudellisin moottori, ja se kuluttaa polttoainetta vain 7,34 litraa tunnissa. Tehokkaamman ja paremman kiihtyvyyden tuottavan Rotax 900 HO ACE -moottorin kulutus on 9 litraa tunnissa. Ne ovat kumpikin pienikokoisia, kevyitä ja tarjoavat ripeän kiihtyvyyden.

Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Toisen sukupolven iBR-järjestelmä, joka on vain Sea-Doo-vesijeteissä, auttaa sinua pysähtymään nopeammin. Lisäksi se parantaa hallittavuutta ja ohjattavuutta. *Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen malleilla, joissa ei ole iBR-järjestelmää.

Kevyt ja kestävä Polytec-materiaali. Tämä innovatiivinen ja iskunkestävä materiaali tekee Sea-Doo SPARKista kevyemmän ja auttaa sitä saavuttamaan täyden suorituskykynsä helpommin. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja.

Lisää asennetta teippisarjoilla. Lisäämällä jonkin teippisarjan voit luoda Sea-Doo SPARKillesi entistä persoonallisemman tyylin. Tällaista yksilöllisyyttä et saa muualta.

Älykäs kaasunhallinta (iTC). Kaksi tilaa ajotyylisi mukaan. Valitse joko nopeampi tai sujuvampi kiihdytys Rotax 900 HO ACE -moottorissa käytettävissä olevan Sport-tilan ja kaikissa malleissa käytettävissä olevan Touring-tilan avulla.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

 

Varusteet

  • Älykäs kaasunhallinta (iTC) 

  • Suljettu jäähdytysjärjestelmä (CLCS)

  • Runko valmistettu naarmuuntumattomasta, iskunkestävästä ja kevyestä Polytec- materiaalista

  • Kahvoissa kämmentuki

  • Yli 25 erilaista teippisarjaa lisävarusteena

  • Jatkettu runko parantaa vakautta

  • Voidaan käyttää vesilaudan vetämiseen

  • Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR)

Värit: Vanilla / Blueberry, Licorice / Mango, Pineapple / Candy Blue

 

Katso video

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 8 790 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.