Erinomaista suorituskykyä avovesille. Uusi, kevyempi runko yhdistettynä Ergolock-järjestelmään takaa erinomaisen hallittavuuden myös kovassa aallokossa. 300 hv:n moottorilla varustettu RXT-X kiihtyy nopeuteen 96 km/h muutamassa sekunnissa.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi 1630 Rotax ACE
Imujärjestelmä Ahdettu, ulkoinen välijäähdytin
Peruutusjärjestelmä Elektroninen iBR
Iskutilavuus 1 630 cc
Käynnistys Sähköinen
Jäähdytys  CLCS Suljettu jäähdytysjärjestelmä

Mitat

Pituus (cm) 345,1
Leveys (cm) 125,5

Kuivapaino (kg)

376
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 60
Säilytystila (l) 60

 
Lataa tekniset tiedot

Sea-Doo 2019 varaosat ja varusteet

Lataa Sea-Doo esite

RXT-X 300

Tiiviisti kyydissä. ErgoLock-järjestelmä ja modulaarinen istuin. Kapean kilpa-ajoistuimen ansiosta polvesi ovat lähempänä toisiaan, mikä auttaa pysymään paremmin kyydissä ja helpottaa siirtymistä seisoma-asentoon. Lisäksi irrotettava takaistuin tarjoaa lisää tilaa oleskeluun ja auringonottoon tason takaosassa.

Tilaa oleskeluun. Suuri uimataso. Markkinoiden suurimmalla uimatasolla riittää tilaa lekotteluun. Tasainen ja vakaa uimataso helpottaa vedestä nousemista ja tarjoaa tilaa oleskeluun ja varusteiden pukemiseen. Lisää tilaa saa helposti takaistuimen irrottamalla.

Mullistavaa vakautta. ST³-runko tarjoaa vertaansa vailla olevaa vakautta matalamman painopisteen ja parannetun rakenteen ansiosta niin kovassa aallokossa, paikallaan ollessa kuin kyytiin noustessakin.

Kätevät säilytystilat. Helposti käytettävä etutavaratila. Kaikki tavarasi ovat nyt käden ulottuvilla. Näppärän etutavaratilan voi avata helposti ohjaustankoa nostamalla istuma-asennosta käsin. Vesitiivis tavaratila tarjoaa lisää tilaa tavaroillesi, ja voit ottaa helposti mukaan kaiken tarvitsemasi.

Nopea. Helppo. Turvallinen. LinQ-tavaratila. Vesijettiin voidaan lisätä ylimääräinen takatavaratila LinQ-pikakiinnitysjärjestelmällä. Polttoainekanisterin, laukun tai kylmälaatikon kiinnittäminen käy helposti kahden integroidun kiinnityspisteen avulla.

Sea-Doon kaikkien aikojen tehokkain moottori. Rotax 1630 ACE -moottori. Mekaanisesti ahdettu, ulkoisella välijäähdytyksellä varustettu Advanced Combustion Efficiency (ACE) -tekniikka parantaa tehokkuutta ja nostaa kiihtyvyyden aivan uudelle tasolle. Sea-Doon tehokkain moottori tuottaa huikean 300 hv:n tehon. 

Vie suorituskyky uudelle tasolle. X-paketti. Varusta vesijettisi suorituskykyä lisäävällä paketilla. Sen X-vakaimet tuovat vakautta käännöksiin, ja innovatiivisen ErgoLock-järjestelmän kapea kilpaistuin, vinottain olevat astinlaudat ja säädettävä X-ohjaus liittävät sinut tiiviisti yhteen jettisi kanssa.

Tarkkaa säädettävyyttä. Tehokas, säädettävä trimmijärjestelmä (VTS) ja kiihdytyksen hallinta. Voit tehdä säädettävän trimmijärjestelmän (VTS) hienosäädön nopeasti ohjaustangosta kuljettajan mieltymyksen, vesiolosuhteiden ja matkustajien lukumäärän mukaan. Ohjaustangosta säädettävä kiihdytyksen hallintatoiminto tekee kiihdytyksistä tarkoin hallittuja.

Musiikki mukana menossa. Bluetooth-audiojärjestelmä. Alan ensimmäinen täysin integroitu ja vesitiivis audiojärjestelmä pitää tunnelman korkealla. Bluetooth-yhteydellä varustetun järjestelmän kokonaisteho on 100 wattia, ja sen säätimet on sijoitettu kätevästi kaiuttimeen.

Pidä puhelimesi kuivana. ja ladattuna. Vesitiivis lokero puhelimelle. Vesitiivis lokero, jossa on integroitu USB-portti*, pitää laitteesi ladattuina ja käyttövalmiina. Laitteet pysyvät suojassa iskuja vaimentavassa ja vesitiiviissä telineessä. *Vakiona vain Limited-malleissa.

Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen. 

Neljä tilaa ajotyylisi mukaan. Älykäs kaasunhallinta iCT. Uudesta täysin digitaalisesta mittaristosta kuljettaja saa helposti tietoja ajoneuvosta ja ajotilaoista (Cruise, Sport, Ski ja ECO) Automaattisesti himmentyvä taustavalo ja entistä suurempi näyttöalue sekä suuret digitaaliset numerot ja kirjaimet helpottavat mittarin lukemista ajon aikana.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.
 
Värit: Neon Yellow/Lava Grey tai uusi premiumväri Eclipse Black/Lava Grey (alk. 19 890 €)

sea-doo_ikonit_rxt.jpg

 

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 19 590 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.