Suunnannäyttäjä luksusluokan suorituskyvyssä. Markkinoiden suurin uimataso ja irrotettava istuin tarjoavat paljon tilaa oleskeluun ja hauskanpitoon. Lisäksi Bluetooth-audiojärjestelmä ja tilaa esimerkiksi kylmälaatikon kuljettamiseen. Luksusluokan vesijettien suunnannäyttäjä.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi Rotax 1500 HO ACE / Rotax 1630 ACE
Imujärjestelmä Ahdettu, ulkoinen välijäähdytetty
Peruutusjärjestelmä  Elektroninen iBR
Iskutilavuus 1494 / 1 630 cc
Käynnistys Sähköinen
Jäähdytys  CLCS Suljettu jäähdytysjärjestelmä

Mitat

Pituus (cm) 345,1
Leveys (cm) 125,5

Kuivapaino (kg)

374 / 385
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 60
Säilytystila (l) 102,5


Lataa tekniset tiedot
Sea-Doo 2018 varaosat ja varusteet

GTX Limited 300

Limited-paketti. Runsaasti ainutlaatuisia lisäominaisuuksia, kuten vesijetin peite, USB-portti, irrotettava merimiessäkki, turvallisuuspakkaus ja yksilöllinen väri. Lisäksi muun muassa syvyysmittari, vesilämpömittari ja tehokas VTS-trimmijärjestelmä.

Verratonta mukavuutta. Modulaarinen ErgoLock-istuin. Kapean istuimen ansiosta polvesi ovat lähempänä toisiaan ja asento on luonnollisempi. Istuimen porrastettu rakenne tarjoaa paremman sivutuen ja vakauden sinulle ja matkustajillesi. Lisäksi irrotettava takaistuin tarjoaa lisää tilaa oleskeluun ja auringonottoon.

Tilaa oleskeluun. Suuri uimataso. Markkinoiden suurimmalla uimatasolla riittää tilaa lekotteluun. Tasainen ja vakaa uimataso helpottaa vedestä nousemista ja tarjoaa tilaa oleskeluun ja varusteiden pukemiseen. Lisää tilaa saa helposti takaistuimen irrottamalla.

Mullistavaa vakautta. ST³-runko tarjoaa vertaansa vailla olevaa vakautta matalamman painopisteen ja parannetun rakenteen ansiosta niin kovassa aallokossa, paikallaan ollessa kuin kyytiin noustessakin.

Kätevät säilytystilat. Helposti käytettävä etutavaratila. Kaikki tavarasi ovat nyt käden ulottuvilla. Näppärän etutavaratilan voi avata helposti ohjaustankoa nostamalla istuma-asennosta käsin. Vesitiivis tavaratila tarjoaa lisää tilaa tavaroillesi, ja voit ottaa helposti mukaan kaiken tarvitsemasi.

Nopea. Helppo. Turvallinen. LinQ-tavaratila. Vesijettiin voidaan lisätä ylimääräinen takatavaratila LinQ-pikakiinnitysjärjestelmällä. Polttoainekanisterin, laukun tai kylmälaatikon kiinnittäminen käy helposti kahden integroidun kiinnityspisteen avulla.

Musiikki mukana menossa. Bluetooth-audiojärjestelmä. Alan ensimmäinen täysin integroitu ja vesitiivis audiojärjestelmä pitää tunnelman korkealla. Bluetooth-yhteydellä varustetun järjestelmän kokonaisteho on 100 wattia, ja sen säätimet on sijoitettu kätevästi kaiuttimeen.

Pidä puhelimesi kuivana. ja ladattuna. Vesitiivis lokero puhelimelle. Vesitiivis lokero, jossa on integroitu USB-portti*, pitää laitteesi ladattuina ja käyttövalmiina. Laitteet pysyvät suojassa iskuja vaimentavassa ja vesitiiviissä telineessä. *Vakiona vain Limited-malleissa.

Mukavaa ja näppärää ajoa. Touring-ominaisuudet. Vakiovarusteisiin kuuluvaa suurta keulan säilytyslaatikkoa voi käyttää istuma-asennosta käsin. Säädettävä ohjaus, vakionopeussäädin ja Slow-tila sekä nousuaskelma lisäävät käyttömukavuutta. 

Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Kolme tilaa ajotyylisi mukaan. Älykäs kaasunhallinta (iTC). Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.
 
Väri: Liquid grey Metallic / Equestrian Brown
 
sea-doo_ikonit_rxt.jpg 
 

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 20 490 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.