Erinomainen hinta-laatusuhde. GTR-X on edullisin Sea-Doo X -malli. Nauti Ergolock-järjestelmän voittamattomasta hallittavuudesta ja tehokkaasta mekaanisesti ahdetusta 230 hv:n Rotax-moottorista. Tämän vesijetin kiihtyvyys on 0–96,6 km/h 5,29 sekunnissa.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi Rotax 1500 HO ACE
Imujärjestelmä Ahdettu, ulkoinen välijäähdytin
Käynnistin Sähkötoiminen
Kuutiotilavuus (cm3) 1 494 
Jäähdytysjärjestelmä Suljettu jäähdytysjärjestelmä (CLCS)

Mitat

pituus(cm) 331,6
Leveys (cm) 123,1
Kuivapaino (kg) 373
Henkilökantavuus 2
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 60
Säilytystila (l) 116,6


Lataa tekniset tiedot
Sea-Doo 2018 varaosat ja varusteet

GTR-X 230

Täydellinen kuljettajakeskeinen kokemus. ErgoLock-järjestelmä. Tee itsestäsi osa laitettalukitsemalla vartalosi runkoa vasten, jotta voit käsitellä ja hallita vesijettiä helpommin. Tässä apunasi ovat kapea kilpaistuin, erityisessä kulmassa olevat astinlaudat sekä säädettävä ergonominen ohjaus (AES).
 
Lisää tehoa. Rotax 1500 HO ACE -moottori. Nyt saatavilla on Advanced Combustion Efficiency (ACE) -tekniikalla varustettu turboahdettujen Rotax-moottoreiden uusi sukupolvi. Tämä edeltäjiään nopeampi ja tehokkaampi moottorimalli on optimoitu tavallista polttoainetta varten polttoainetaloudesta tinkimättä.

Säädä ohjaustankoa olosuhteiden mukaan. Säädettävällä korotuspalalla varustettu Racing-ohjaustanko. Teleskooppiohjausjärjestelmää voi säätää pystysuunnassa 73 millimetrin matkalla olosuhteiden ja erikokoisten kuljettajien vaatimusten mukaan.
 
Tarkkaa säädettävyyttä. Tehokas, säädettävä trimmijärjestelmä (VTS) ja kiihdytyksen hallinta. Voit tehdä säädettävän trimmijärjestelmän (VTS) hienosäädön nopeasti ohjaustangosta kuljettajan mieltymyksen, vesiolosuhteiden ja matkustajien lukumäärän mukaan. Ohjaustangosta säädettävä kiihdytyksen hallintatoiminto tekee kiihdytyksistä tarkoin hallittuja.

Rakennettu voittamaan. Palkittu suunnittelu. Kilpa-ajosta inspiraationsa saanut malli on kehitetty maksimoimaan ajettavuus. Jokainen yksityiskohta on kehitetty tekemään ajamisesta nopeampaa ja vaivattomampaa. Sen suunnittelulle on myönnetty lukuisia tunnustuksia – itse moottori on kehitetty palkitsemaan kuljettaja.

Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Kolme tilaa ajotyylisi mukaan. Älykäs kaasunhallinta (iTC). Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

sea-doo_ikonit.jpg

Väri: California Green Metallic & Black
 
Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 15 490 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.