Tehoa ja suorituskykyä edulliseen hintaan. Tämä vesijetti on yksi helpoimmista välineistä urheilujettien maailmaan tutustumiseen. Se on varustettu tehokkaalla mekaanisesti ahdetulla 230 hv:n Rotax-moottorilla ja tarjoaa parhaan kokonaisuuden suorituskykyistä vesijettiä hakevalle.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi Rotax 1500 HO ACE
Imujärjestelmä Ahdettu, ulkoinen välijäähdytin
Käynnistin Sähkötoiminen
Kuutiotilavuus (cm3) 1 494 
Jäähdytysjärjestelmä Suljettu jäähdytysjärjestelmä (CLCS)

Mitat

pituus(cm) 336,8
Leveys (cm) 123,1
Kuivapaino (kg) 367
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 60
Säilytystila (l) 116,6


Lataa tekniset tiedot

Lataa Sea-Doo 2019 esite

Sea-Doo 2019 varaosat ja varusteet

GTR 230

Lisää tehoa. Rotax 1500 HO ACE -moottori. Nyt saatavilla on Advanced Combustion Efficiency (ACE) -tekniikalla varustettu turboahdettujen Rotax-moottoreiden uusi sukupolvi. Tämä edeltäjiään nopeampi ja tehokkaampi moottorimalli on optimoitu tavallista polttoainetta varten polttoainetaloudesta tinkimättä.

Tehokas säädettävä trimmijärjestelmä (VTS). Voit tehdä säädettävän trimmijärjestelmän (VTS) hienosäädön nopeasti ohjaustangosta kuljettajan mieltymyksen, vesiolosuhteiden ja matkustajien lukumäärän mukaan.

Ota mukaan mitä haluat. Luokkansa suurimmassa tavaratilassa (116,6 l) on reilusti tilaa varusteille. 

Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Neljä tilaa ajotyylisi mukaan. Älykäs kaasunhallinta iCT. Uudesta täysin digitaalisesta mittaristosta kuljettaja saa helposti tietoja ajoneuvosta ja ajotilaoista (Cruise, Sport, Ski ja ECO) Automaattisesti himmentyvä taustavalo ja entistä suurempi näyttöalue sekä suuret digitaaliset numerot ja kirjaimet helpottavat mittarin lukemista ajon aikana.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

Aseta vauhti ja suojaus itse. Käynnistyksenestojärjestelmä, iControl ja Learning Key. Turvajärjestelmässä on yksilöllinen digitaalinen koodaus, joka estää tehokkasasti vesijetin varastamisen. Ohjelmoitavan Learning Key -opetteluavaimen avulla nopeutta voi rajoitta aloittelevaa käyttäjää varten.

Katso video

 
sea-doo_ikonit_rxt.jpg

Väri: Musta & Octane Blue
 
Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 14 890 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.