Tehoa ja suorituskykyä edulliseen hintaan. Tämä vesijetti on yksi helpoimmista välineistä urheilujettien maailmaan tutustumiseen. Se on varustettu tehokkaalla mekaanisesti ahdetulla 230 hv:n Rotax-moottorilla ja tarjoaa parhaan kokonaisuuden suorituskykyistä vesijettiä hakevalle.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi Rotax 1500 HO ACE
Imujärjestelmä Ahdettu, ulkoinen välijäähdytin
Käynnistin Sähkötoiminen
Kuutiotilavuus (cm3) 1 494 
Jäähdytysjärjestelmä Suljettu jäähdytysjärjestelmä (CLCS)

Mitat

pituus(cm) 336,8
Leveys (cm) 123,1
Kuivapaino (kg) 367
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 60
Säilytystila (l) 116,6


Lataa tekniset tiedot
Sea-Doo 2018 varaosat ja varusteet

GTR 230

Lisää tehoa. Rotax 1500 HO ACE -moottori. Nyt saatavilla on Advanced Combustion Efficiency (ACE) -tekniikalla varustettu turboahdettujen Rotax-moottoreiden uusi sukupolvi. Tämä edeltäjiään nopeampi ja tehokkaampi moottorimalli on optimoitu tavallista polttoainetta varten polttoainetaloudesta tinkimättä.
 
Hienosäätöä sormenpäidesi ulottuvilla. Tehokas, säädettävä trimmijärjestelmä (VTS). Voit tehdä säädettävän trimmijärjestelmän (VTS) hienosäädön nopeasti ohjaustangosta kuljettajan mieltymyksen, vesiolosuhteiden ja matkustajien lukumäärän mukaan.

Ota mukaan mitä haluat. Etutavaratila. Luokkansa suurimmassa tavaratilassa* (116,6 l) on reilusti tilaa varusteille.*Valmistajien verkkosivut. Perustuu saman hintaluokan malleihin.

Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Kolme tilaa ajotyylisi mukaan. Älykäs kaasunhallinta (iTC). Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.

sea-doo_ikonit.jpg

Väri:  
Black & Octane Blue
 
Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 14 590 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.