Nauti vielä enemmän ajasta vesillä perheesi kanssa GTI SE -vesijetin kyydissä – Touring-istuin, nousuaskelma ja säädettävä trimmijärjestelmä (VTS) tekevät ajamisesta entistäkin mukavampaa.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi 1503 NA Rotax
Imujärjestelmä Vapaasti hengittävä 
Käynnistin Sähkötoiminen
Kuutiotilavuus (cm3) 1 494 
Jäähdytysjärjestelmä Suljettu jäähdytysjärjestelmä (CLCS)


Mitat

pituus(cm) 336,8
Leveys (cm) 123,1
Kuivapaino (kg) 359
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 60
Säilytystila (l) 116,6

 
Lataa tekniset tiedot

Sea-Doo 2019 varaosat ja varusteet

Sea-Doo 2019 esite

 

GTI SE 155

Valitse haluamasi teho. Valitse jokin kolmesta Rotax-moottorista, jotka kaikki ovat tunnettuja luotettavuudesta, suorituskyvystä ja polttoainetaloudellisuudesta. Rotax 1503 -moottorin 84 km/h ja Rotax 1503 NA -mallin 88 km/h.

Kun haluat parantaa monikäyttöisyyttä. Mukavuusominaisuudet. Tässä mallissa on vakiovarusteena 116,6 litraa säilytystilaa, Touring-istuin, nousuaskelma ja ylimääräisiä mittaritoimintoja (polttoaineen kulutus, kello).

Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Säädä jettisi luonnetta. Säädettävä trimmijärjestelmä (VTS). Voit säätää vesijetin nokan kulmaa ylemmäs (mikä parantaa vakautta suurissa nopeuksissa) tai alemmas (vetämistä ja nopeita lähtöjä varten) kuljettajan mieltymyksen, vesiolosuhteiden ja matkustajien lukumäärän mukaan.

Ota mukaan mitä haluat. Etutavaratila. Luokkansa suurimmassa tavaratilassa* (116,6 l) on reilusti tilaa varusteille. *Valmistajien verkkosivut. Perustuu saman hintaluokan malleihin.

Kolme tilaa ajotyylisi mukaan. Älykäs kaasunhallinta (iTC). Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

Aseta vauhti ja suojaus itse. Käynnistyksenestojärjestelmä icontrol ja Learning Key. Turvajärjestelmässä on yksilöllinen digitaalinen koodaus, joka estää tehokkaasti vesijetin varastamisen. Ohjelmoitavan Learning Key -opetteluavaimen avulla nopeutta voi rajoittaa aloittelevaa käyttäjää varten.

Väri: Valkoinen/krypton Green

sea-doo_ikonit.jpg

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 13 290 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.