Monipuoliseen koko perheen hauskanpitoon. Monien vakio-ominaisuuksien ansiosta erityisen sopiva vesijetti perheille, jotka haluavat pitää hauskaa vesillä. Touring-istuin ja nousuaskelma tarjoavat mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi 1503 NA Rotax 4-TEC
Imujärjestelmä Vapaasti hengittävä 
Käynnistin Sähkötoiminen
Kuutiotilavuus (cm3) 1 494 
Jäähdytysjärjestelmä Suljettu jäähdytysjärjestelmä (CLCS)


Mitat

pituus(cm) 337
Leveys (cm) 123
Kuivapaino (kg) 359
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 60
Säilytystila (l) 116,6

 

Tekniset tiedot
Sea-Doo 2018 varaosat ja varusteet

GTI SE 155

Rotax 1503 NA -moottori,  88 km/h.

Kevyt ja kestävä Polytec-materiaali. Tämän innovatiivisen materiaalin ansiosta jetti on kevyempi, ja se pystyy saavuttamaan täyden suorituskykynsä pienemmilläkin moottoreilla. Tämä mahdollistaa myös sen vetämisen useimmilla henkilöautoilla. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja. Polytec on saatavissa vain malleihin, joissa on Rotax 900 HO ACE.

Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Ota mukaan mitä haluat. Etutavaratila. Luokkansa suurimmassa tavaratilassa* (116,6 l) on reilusti tilaa varusteille. *Valmistajien verkkosivut. Perustuu saman hintaluokan malleihin.

Kolme tilaa ajotyylisi mukaan. Älykäs kaasunhallinta (iTC). Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

Aseta vauhti ja suojaus itse. Käynnistyksenestojärjestelmä icontrol ja Learning Key. Turvajärjestelmässä on yksilöllinen digitaalinen koodaus, joka estää tehokkaasti vesijetin varastamisen. Ohjelmoitavan Learning Key -opetteluavaimen avulla nopeutta voi rajoittaa aloittelevaa käyttäjää varten.

Väri: Beach Blue Metallic/Lava Grey

sea-doo_ikonit.jpg

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 12 990 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.