Enemmän mukavuutta koko perheen hauskanpitoon. Nauti älykkäästä jarru- ja peruutusjärjestelmästä (iBR) sekä monista mukavuusominaisuuksista, kuten Touring-istuimesta, nousuaskelmasta ja säädettävästä trimmijärjestelmästä (VTS).

Tekniset tiedot

Moottori

Tyyppi 1503 Rotax 4-TEC
Imujärjestelmä Vapaast ihengittävä 
Käynnistin Sähkötoiminen
Kuutiotilavuus (cm3) 1 494 
   
Jäähdytysjärjestelmä Suljettu jäähdytysjärjestelmä (CLCS)
Polttoaineentyyppi 95 oktaani (E10)

Mitat

pituus(cm) 337
Leveys (cm) 123
Korkeus (cm) 112
Kuivapaino (kg) 343
Henkilökantavuus 3
Polttoainesäiliöntilavuus (l) 60
Säilytystila (l) 116,6

 

Tekniset tiedot
Sea-Doo 2018 varaosat ja varusteet
 

 

GTI SE 130

Rotax 1503 -moottori,  84 km/h

Kun haluat parantaa monikäyttöisyyttä. Mukavuusominaisuudet. Tässä mallissa on vakiovarusteena 116,6 litraa säilytystilaa, Touring-istuin, nousuaskelma ja ylimääräisiä mittaritoimintoja (polttoaineen kulutus, kello).
 
Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR). Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.
 
Säädettävä trimmijärjestelmä VTS.  Säädä jettisi luonnetta. Voit säätää vesijetin nokan kulmaa ylemmäs (mikä parantaa vakautta suurissa nopeuksissa) tai alemmas (vetämistä ja nopeita lähtöjä varten) kuljettajan mieltymyksen, vesiolosuhteiden ja matkustajien lukumäärän mukaan.
 
Kolme tilaa ajotyylisi mukaan. Älykäs kaasunhallinta (iTC). Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.
 
Suljettu jäähdytysjärjestelmä. Ainoastaan Sea-Doo-vesijeteissä. Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.
Aseta vauhti ja suojaus itse. Käynnistyksenestojärjestelmä icontrol ja Learning Key. Turvajärjestelmässä on yksilöllinen digitaalinen koodaus, joka estää tehokkaasti vesijetin varastamisen. Ohjelmoitavan Learning Key -opetteluavaimen avulla nopeutta voi rajoittaa aloittelevaa käyttäjää varten.
 

sea-doo_ikonit.jpg

Väri: Black/Sunrise Orange 

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 12 190 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.