Zodiac

Zodiac - kumiveneiden markkinajohtaja maailmassa

Pro_650_2_6759_4.jpgZodiac on kansainvälisesti arvostettu ilmailu- ja avaruusteollisuuden turvalaitteiden valmistaja, jonka kumiveneet valmistetaan samalla teknisellä tietotaidolla. Zodiac on myös maailman suurin kumiveneiden valmistaja ja markkinajohtaja. Konekesko Marinen edustuksessa Zodiac on ollut jo vuodesta 1987.

Erittäin matala painopiste, veneiden erinomainen pituuden ja painon suhde, sekä tehokas kuormansieto tuottavat ylivoimaisen suorituskyvyn ja takaavat turvallisuuden - venettä on käytännössä lähes mahdotonta saada kaatumaan. Ilmatäytteinen köli, upotetut venttillit ja täyspitkä sisäpohja ovat aidon Zodiacin tunnusmerkkejä. Kaikki Zodiac -mallit täyttävät alan kansainväliset standardit ja tiukat laatuvaatimukset. Helposti kuljetetttava ja vesillelaskettava Zodiac on vaativan käyttäjän laadukas ja varma valinta.

Zodiac-mallisto yltää 2-metrisestä 2 hengen Cadeteista alkaen lähes 9-metrisiin 20 hengen Pro-malleihin asti. Kaikki varmoja, turvallisia, kestäviä, kevyesti kuljetettavia ja helposti vesille laskettavia. Zodiac menee sinne minne Sinä haluat.

Zodiac hinnasto 2014

Valmistajan kotisivut löydät osoitteesta http://www.zodiacmarine.com/
Ammatti- ja sotilasveneet löydät osoitteesta http://www.zodiacmilpro.com/

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.