Vene ilman kompromisseja. Veneen suunnittelun perustarkoituksena oli kehittää yhteys- ja päiväretkivene. Kompromissiratkaisut eivät tulleet kyseeseen, koska vaatimukset merikelpoisuudelle, käytettävyydelle ja matkatavara/säilytystiloille olivat niitä perusasioita, joista ei voida tinkiä.

Tekniset tiedot

Pituus 7.3 m
Leveys 2.7 m
Ajovalmis paino 1800 kg
Kantavuus 7
Moottorisuositus 150-250 hv
CE-luokka C

TG-Alfa

Yleensä perusasioista joudutaan tinkimään siksi, että veneeseen pyritään saamaan makuupaikkoja, sekä keittomahdollisuus ja vessa. Tämän veneen ympärikäveltävään matkustamoon on kulku leveistä liukuovista. Kaikki matkustajat istuvat samalla korkeudella kuin kuljettaja, jokaiselle on esteetön näköala ulos, 360 astetta. Matkustamossa istutaan kuten kookkaassa tila-autossa. Tavaroille on oma kuiva tavaratilansa matkustamon edessä, ulkona.

Markkinoilla on tässä kokoluokassa useita venemalleja, jotka ovat yhteysveneen ja retkiveneen yhdistelmiä. Niissä voidaan kyllä auttavasti nukkua, retkeillä ja jopa oleskella. Kalusteita on paljon, mikä tekee veneessä liikkumisen ahtaaksi. Meripunkat pakottavat usein nostamaan kulkukansia siten, että veneeseen muodostuu useita eri tasoja ulkotiloihin. Liikkuminen ei ole enää sujuvaa ulkokansilla, joihin muodostuu väkisinkin tasoeroja.

Yhteysveneissä pitää olla runsaasti hyödyllistä tyhjää tilaa tavaroille sekä ihmisille esteettömään ja nopeaan liikkumiseen.

Tästä on pakko yleensä tinkiä, tilavastakin veneestä tulee ahdas näennäisen mukavuuden ja käytettävyyden kustannuksella. Kulkeminen veneessä ja sujuvuus kärsivät. Tavarat ja kantamukset on aseteltava makuutiloihin tai niukoille lattiapinnoille sisälle veneeseen.

Hinta alk. 59 900 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.