TG-7200 KingCruiser on kotimainen laatutuote joka tarjoaa laadukkuutta ilman kompromisseja valmistuksessa ja raaka-aineissa. TG-7200 on käytännöllinen ja mukava vene koko perheelle sekä kuljetuksiin joka säässä. Se on hyvin suosittu yhteysveneenä kesämökille mutta sopii lomaretkillekin. Veneessä on istumapaikat merinäköalalla 7+2 henkilölle ja runsaat säilytystilat, huomiottaen myöskin etu- ja peräkansi. TG-7200:ssa on tilava, hyvin tuuletettu ja valoisa keskikajuutta, jossa on seisomakorkeus 190 cm ja makuupaikat 2-4 henkilölle, 2 komeroa ja pentteri. Ruokailutilaa on 6 henkilölle u-sohvassa tai etukannella 3 henkilölle jos siirtää pöydän ulos.

Tekniset tiedot

Pituus 7.2 m
Leveys 2.5 m
Ajovalmis paino 1300 kg
Kantavuus 9
Moottorisuositus 115-150 hv
CE-luokka C

TG-7200

Ohjaamopaikka on varusteltu tukevalla säädettävällä tuolilla ajomukavuutta ajatellen. Ohjaamossa ohjauspyörä, kaasu ja muut varusteet ovat helposti käytettävissä ja hyvin sijoitetut. Katossa on kaksi liukuluukkua tuuletusta varten ja saadakseen parempaa näkyvyyttä vaikeissa sääolosuhteissa. Voit hyvin ja tukevasti seisten ajaa korotetulla ohjaamopaikalla kuin katto on madallettu. Katolla on myös vahva varustesiipi mm valomastoa ja tutkaa varten. Keskikajuutan kautta voit vapaasti kulkea leveiden liukkuovien kautta etukannelta peräkannelle. Nopeasti ja helposti pääset kannelle jos yksin tulet satamaan. Etu- ja peräkansi ovat sadevesi-itsetyhjentyviä. Veneellä on hyvin sijoitetut kaiteet jotka tekevät kulkemisen turvalliseksi. Kaikki ikkunat ja molemmat ovet ovat metallikehyksissä ja lasit ovat karkaistua.

TG-7200 on hyvin rakennettu ja turvallinen vene. Pohja on monen vuoden kehityksen tuote. Edeltäjät TG-7000 oli tunnetut hyvien ajo-ominaisuuksiensa vuoksi ja on testattu erinomaisen hyvillä tuloksilla venelehdissä. Uudella TG-7200:lla on vielä syvempi v-pohja ja kulkee pehmeämmin vaikeissa sääolosuhteissa kuten vastatuulessa tai ristiaallokossa. Uuden nousulistasysteemin ansiosta se pitää hyvän ohjattavuuden ja äärimmäiset pehmeät liikkeet myötätuulessa. Vuonna 2006 pohja muutettiin niin että kulkuasento parani isoilla koneilla. Vene on nykyään hyväksytty 150 hevosvoimaisille koneille. Testeissä on erityisesti mainittu ettei TG-7200 saa roiskevettä ylleen ja se parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta. Runko on tehty sekä lasikuidusta ja rowingkuidusta. Testit ovat osoittaneet että se on vahvempi laminaatti kuin ruiskulla tehty laminaatti. Vahvasta laminaatista ja vahvasta pohjarakenteesta saadaan monta vuotta kestävä runko.

Tarkoitus uuden rungon suunnitteluvaiheessa on aina saavuttamaa helposti ajettava vene, jolla on hyvät ominaisuudet ilman äkillisiä yllätyksiä, vahvaa, jäykkää ja kestävää kevyttä rakennetta joka antaa parempaa suorituskykyä ja taloudellisuutta.

TG-7200 on hiljainen vene. Voimme tarjota teille venettä jossa ajon aikana voidaan puhua toisilleen tavallisella äänellä "huutamatta".

Hinta alk. 42 200 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.