TG-5.9 [viisysi] on uuden sukupolven aito TG, jossa yhdistyvät luja rakenne, turvallisuus ja hyvät ajo-ominaisuudet. Vene soveltuu kalastamiseen, kuljetukseen sekä retkiveneeksi, eli se on täydellinen mökkivene. Runko on suunniteltu vakaaksi ja merikelvolliseksi kaikissa sääolosuhteissa. Vahva pohjarakenne ja hyvin sijoitetut turvakaiteet tekevät siitä turvallisen käyttää. Vene on rakennettu pienille moottoritehoille ja on siten taloudellinen, pärjäät hyvin jo 50 hv moottorilla jos veneessä on 5 henkilöä.

Tekniset tiedot

Pituus 6.0 m
Leveys 2.1 m
Ajovalmis paino 830 kg
Kantavuus 5
Moottorisuositus 60-70 hv
CE-luokka C

TG-5.9X

TG-5.9:n kehitys on tapahtunut vuosien saatossa ja sen edeltäjiä ovat TG-5000, TG-5800 ja TG-5900. TG-5.9 on täysin uusi vene eikä vain muutos TG-5900:seen.

Hytissä on kaksi ovea, etu- ja takakannelle, nämä tekee liikkumisen helpoksi kun tulet yksin laiturille. Takakannelle pääset ison liukuoven kautta. Hytissä on kaksi pulpettia, runsaat säilytystilat, istumapaikat merinäköalalla kuudelle, iso kattoluukku, yöpymismahdollisuus kahdelle lisävarusteena.. Etu ja takakansi ovat sadevesi-itsetyhjentyvät. Perässä on akkutila, ankkuriboxi ja uimaporras. Etukannella on paljon tilaa ja sitähän tarvitaan kun olet porukalla kalastamassa tai kuljetat tavaraa mökille. TG-5.9 on perinteisesti käsinlaminoimalla valmistettu vene.

TG 5.9 X esite

Hinta alk. 25 900 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.