Finnmaster Bow Rider R-sarja

Husky R5

Finnmaster Husky R5:een on paketoitu kaikki tärkeimmät ja tarpeelliset ominaisuudet. Veneen tuntomerkkejä ovat turvalliset askelmat, korkea varalaita, käytännölliset lepuuttajan telineet sekä runsaat säilytystilat.

Husky R6

Husky R6-mallista on moneksi. Sen oivallinen merikelpoisuus ja vankka runko pidentävät veneilykautta useilla kuukausilla. Husky R6 sopii mökkeilyyn, kalastukseen tai avarien tilojensa ansiosta myös sujuvasti kulkevaksi yhteysveneeksi.

Husky R7

Hiljainen ja vakaa Husky R7 sopii mainiosti vaikkapa saaristoon suuntautuville tutkimusmatkoille. Monipuolisessa Finnmaster Husky R7 -avoveneessä kaikki matkustajat istuvat suojassa korkean tuulilasin takana. Kehnommalla säällä avuksi tulee näppärästi esiin saatava suojakuomu.

Husky R8

Husky R8 on tuoteperheen ehdoton lippulaiva, laadukas alumiinivene, joka on reippaan urheilullinen mutta myös mukava. Huolellisesti muotoillun runkonsa ansiosta Husky R8 kulkee sujuvasti ja sitä on helppo ohjata kovemmassakin merenkäynnissä

Husky R8S

Luotettava, turvallinen, sitkeä ja kestävä ovat Husky-sarjan ominaisuuksia. Lisäksi Finnmaster Husky R8s:stä löytyy asennetta, luonnetta ja voimaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.