Suorituskykyinen tilakaunotar. Buster XXL on puhdas vauhtivene tilaa arvostavalle veneilijälle. Suosittuun XL:ään perustuva runkogeometria on kuin kotonaan kovassa vauhdissa ja vaativassa kelissä. Buster XXL kulkee pehmeästi ja kuljettaa mukanaan seitsemän veneilijää varusteineen. Sen avarat ja käyttötarkoituksen mukaan muuntautuvat tilat ovat kuin luodut toimintapäivään, olitpa sitten vesillä kruisailemassa, kalassa tai mökkimatkalla.

Tekniset tiedot

Pituus 6.29 m
Leveys 2.17 m
Paino 710 kg
Moottorisuositus 90 - 150 hv
Henkilöluku 7
Kantavuus 555 kg
Polttoainetankki 170 l
Moottorin rikipituus  
Suurin nopeus 43 solmua

Buster XXL

Buster XXL on Buster-perheen pienin vene, jonka heloitus ja kaiteet ovat helppohoitoista ja hyvännäköistä ruostumatonta terästä. Buster XXL on sporttinen ja samalla käytännöllinen. Siitä kertovat muun muassa sen erittäin avarat lastauspinnat. Tähän veneeseen tullaan myös viettämään aikaa. Mukavan yhdessäolon takaa mahdollisuus lisätä avotilaan pöytä vaikkapa virvokkeille.

Buster XXL on suunniteltu myös viihtymistä varten. Se on muodoiltaan virtaviivainen ja ajettavuudeltaan ainutlaatuinen. Matkustamon takapenkin väljät oleskelutilat tekevät veneessä liikkumisen vaivattomaksi. Integroitu kuomutalli ja uudet, virtaviivaiset pulpetit lisäävät arkipäiväistä käyttömukavuutta. ENTERTAINMENT-paketti taas takaa, että matkanteko sujuu kuin siivillä mielimusiikkisi parissa. Uusi Buster XXL on vene vauhtia ja tyyliä kaipaavalle.

Buster XXL vakio- ja  lisävarusteet 
Buster XXL video
Buster 2019 esite

Pakettihinta perämoottorilla:
Buster XXL + Yamaha F130 AETX 47 700 €
Buster XXL + Yamaha F150 DETX 50 100 €

Ei sisällä toimitus- ja asennuskuluja.

Hintaan lisätään toimituskulut 800 €.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.