Pieni suuri Buster XL tuo ison veneen ominaisuuksia taloudelliseen kokoluokkaan. Buster XL on virtaviivainen, mutta samalla myös jämäkkä moniottelija, jonka kyydissä matkustaa mukavasti jopa seitsemän henkilöä. Buster XL:n ajotuntuma on vakaa ja luottamustaherättävä, joten ajomatkat taittuvat vaivatta vaativammissakin keleissä. Veneen maksimikoneteho on 130 hevoivoimaa, joten Buster XL on myös suoritusykyä kaipaavan veneilijän valinta. 2019 kampanjahinta Buster XL + Yamaha 115BETL 39 500 €.

Tekniset tiedot

Pituus 5.94 m
Leveys 2.17 m
Paino 620 kg
Kantavuus 695 kg
Moottorisuositus 80 - 130 hv
Henkilöluku 7
Polttoainetankki 100 l
Moottorin rikipituus L
Suurin nopeus 43 solmua

Buster XL

Buster XL on laatutietoisen, mutta käyttökuluista tarkan veneenostajan valinta. Lasinen wrap around tuulilasisto pyyhkijöillä parantaa turvallisuutta ja lisää käyttömukavuutta. Runsaat säilytystilat ja köysilokerot helpottavat veneilyn arkea. Entertainment-paketin audiojärjestelmä viihdyttää matkustajia pidemmillä siirtymillä. Ruostumattomasta teräksestä valimistetut helat ja kaiteet tuovat veneen ulkonäköön ajatonta tyylikkyyttä ja lisäävät entisestään veneen kestävyyttä.

Buster XL on ansaitusti yksi eniten myydyistä malleistamme. Uppoamaton ja virtaviivainen XL on vakuuttava valinta niin yhteys- kuin huviveneilyyn. Suuret uimatasot ovat suunniteltu sekä hyötykäyttöä että hauskanpitoa silmälläpitäen. Ei siis ihme, että XL on yksi suosituimmista malleistamme, joka kasvattaa tyytyväistä käyttäjäkuntaa vuosi toisensa jälkeen. Saavuttamamme luottamus on meille kunnia-asia.

Buster XL video
Buster XL vakio- ja lisävarusteet
Buster 2019 esite

Pakettihinta perämoottorilla:
Buster XL + Yamaha F100 FETL 40 500 €
Buster XL + Yamaha F115 BETL 41 600 €
Kampanjahinta Buster XL + Yamaha 115BETL (Comfort- ja Canvaspaketit sis.)  39 500 €
Buster XL + Yamaha F130AETL 42 400 €

Ei sisällä toimitus- ja asennuskuluja

Hintaan lisätään toimituskulu 800 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.