Buster XL Pro on vaativan vesilläliikkujan valinta. Vahvarakenteisena ja uppoamattomana se soveltuu erinomaisesti myös työkäyttöön vaativissakin sääolosuhteissa. Runsailla ja monipuolisilla lisävarusteilla voit rakentaa XL Prosta makusi mukaisen, tarvitsit sitä sitten ammatissa tai kala-apajilla!

Tekniset tiedot

Pituus 5.94 m
Leveys 2.17 m
Paino 620 kg
Kantavuus 695 kg
Moottorisuositus 80 - 130 hv
Henkilöluku 7
Polttoainetankki 100 l
Moottorin rikipituus L
Suurin nopeus 43 solmua

Buster XL Pro

Buster XL Pro perustuu suositun Buster XL:n erinomaista palautetta saaneeseen nousulistattomaan runkoon. Uudessa mallissa on perinteinen kaksipulpettiratkaisu väliovella. Suuret säilytystilat pulpeteissa kätkevät tehokkaasti matkatavarasi ja veneilyvarusteesi. Buster XL Pro on suunniteltu myös kalastajan tarpeita silmälläpitäen. Veneen järeät mitoitukset ja kyynelkuvioitu alumiiniturkki mahdollistavat turvallisen ja huolettoman työskentelyn kelistä riippumatta.

Työskennellessä tai harrastettaessa veden äärellä on olennaista varmistaa mahdollisimman vapaa liikkuvuus rajatussa tilassa. Buster XL Pron reilut avotilat tekevät liikkumisen veneessä vaivattomaksi ja helpottavat pitkien tavaroiden kuljetusta ja säilytystä veneessä. Karhennetut ja helppohoitoiset turkkipinnat estävät tehokkaasti liukastumista ja kestävät kulutusta vuosikausia. Suurien Bustereiden tapaan XL Pro on niin ajettaessa kuin paikallaankin ollessaan vakaa ja varma. Uusi Buster XL Pro -
varmuutta ja vakautta vesillä!

Buster 2018 esite
Buster XL Pro vakio- ja lisävarusteet

Pakettihinta perämoottorilla:
Buster XL Pro + Yamaha F100FETL 41 280 €
Buster XL Pro + Yamaha 115BETL 42 470 €
Buster XL Pro + Yamaha F130AETL 43 470 €

Ei sisällä toimitus- ja asennuskuluja

Toimituskulut 600 €

Hinta alk. 41 280 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.