Buster X on moderni monipuolinen yleisvene, joka mukautuu tarpeesi mukaan. Juuri mallin monipuolisuus tekee siitä yhden tuoteperheen kestosuosikeista. Seitsemälle hengelle rekisteröity Buster X joustaa silloin, kun kuormaa on mukana tavanomaista enemmän. Kaikki veneen istuin-säilytyslaatikot sekä takapenkin voi helposti irrottaa. Lisävarusteilla rakennat tästä Busterista veneen omiin tarpeisiisi. 2019 kampanjahinta Buster X + Yamaha F70AETL 29 350 €.

Tekniset tiedot

Henkilömäärä 7
Kokonaispituus 5,35 m
Leveys 2,01 m
Paino 480 kg
Moottorin teho-alue 60-70 hp
Kantavuus 535 kg
Moottorin rikipituus L
Polttoainetankki 100 l
Suurin nopeus 31 solmua

Buster X

Buster X on erinomainen valinta kalamiehelle. Suuri, selväpiirteinen avotila tekee liikkumisen veneessä vaivattomaksi. Väljät tilat antavat tilaa kipparin kalakavereillekin ja tekevät uistelusta entistä mukavampaa. Mallin erittäin merikelpoinen runko sopii pidemmillekin kalareissuille. Tukevat kaiteet ja karhennetut astinpinnat antavat varmuutta sateisellakin säällä. Yöpymistä ajatellen veneen voi ajaa vaikka suoraan kalliorantaan. 

Buster X:ssä on ajomukavuutta parantava NFB-ohjaus. Se tekee matkanteon kevyeksi silloin, kun määränpää on kauempana kotirannasta. Suuri 100 litran kiinteä polttoainetankki vie pidemmälle huolettomasti. Buster X on aktiivista vapaa-aikaa arvostavalle täyden kympin kumppani!

Buster X vakio- ja lisävarusteet 
Buster 2019 esite

Pakettihinta perämoottorilla:
Buster X + Yamaha F60FETL 29 590 €
Buster X + Yamaha F70AETL 31 300 €
Kampanjahinta 2019 Buster X + Yamaha F70AETL (Comfort- ja Canvaspaketit sis.) 29 350 €

Ei sisällä toimitus- ja asennuskuluja.

Hintaan lisätään toimituskulu 600 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.