Suorituskykyistä ylivoimaa. Uusi SuperMagnum nostaa veneilykokemuksen uudelle tasolle. Suorituskyky, turvallisuus ja avara sisätila yhdistyvät uudessa SuperMagnumissa ennen kokemattomalla tavalla. Muotoilullisesti uusi SuperMagnum seuraa mallistomme lippulaivan, Phantomin, modernin rouheata yleisilmettä, jossa tummanharmaat pulpetit ja alumiiniturkki ammentavat inspiraationsa Busterin käytännönläheisestä perimästä. Vaativalle vesilläliikkujalle SuperMagnumin kasvanut runko antaa sekä entistä paremmat aallokko-ominaisuudet että lisää sosiaalista tilaa perän u-sohvan myötä.

Tekniset tiedot

Pituus 7,70
Leveys 2.50
Paino 1395
Moottorisuositus 250 - 350 hv
Henkilöluku 10
Kantavuus 1466
Polttoainetankki 400 l
Moottorin rikipituus XL
Suurin nopeus 55 solmua

Buster SuperMagnum

 

Uusi SuperMagnum korvaa sekä samannimisen edeltäjänsä että lyhyessä ajassa alumiiniveneiden aatelistoon nousseen Magnum M5:en. Aiempaa laajempi konetehoalue mahdollistaa itse kullekin sopivan suorituskykytason. Riippumatta siitä valitsetko peräpeiliin Yamahan väkivahvan V8:n vai luotettavan V6:n pärjäät varmuudella kelissä kuin kelissä.

Erinomaisen ajettavuuden ansiosta SuperMagnumin ajaminen yli 55 solmun huippuvauhdissa on nautinnollista ja ennakoitavaa. Uuden rungon kaarreominaisuudet ovat huippuluokkaa, joten vene on helposti hallittavissa myös suuremmissa nopeuksissa. Lisävarusteena saatavien offshore-joustoistuinten myötä veneellä voi mennä vauhdikkaasti kelissä kuin kelissä. Uuden SuperMagnumin sisätilojen suunnittelussa on panostettu erityisesti sosiaalisuuteen. Takaosan suuren u-sohvan ympärille mahtuu perhe ja ystävät nauttimaan kesäpäivästä. Helteisinä kesäpäivinä u-sohvan saa muutettua auringonottotasoksi.

Buster 2018 esite
Buster Super Magnum vakio- ja lisävarusteet
Buster Super Magnum video 

Pakettihinta perämoottorilla:
Buster Super Magnum + Yamaha 225FETX 76 940 €
Buster  Super Magnum + Yamaha F250DETX 78 240 €
Buster  Super Magnum + Yamaha F300BETX 79 440 €
Buster Super Magnum + Yamaha 350AETX 85 350 €

Ei sisällä toimitus- ja asennuskuluja.

Toimituskulu 600 €

Hinta alk. 76 940 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.