Ylellisyyttä. Phantomin rungolle perustuva Phantom Cabin tuo ripauksen tarkoituksenmukaista ja karua ylellisyyttä yhteysveneilyyn. Poikkeuksellisen merikelpoinen runko, silkinpehmeä aallokkokäytös ja vankat, hiljaiset rakenteet tekevät Phantom Cabinistä seuraavan sukupolven yhteysveneen. Voit valita vapaasti yhden tai kahden koneen version välillä, kummallakin vaihtoehdolla saat erittän pitkän tehollisen kantaman johtuen 800 litran polttoainesäiliöstä. Sisustusratkaisu on yksinkertaisen toimiva, ja suuret ikkunapinnat antavat merimaisemalle pääroolin matkan aikana.

Tekniset tiedot

Pituus 9,47 m
Leveys 2.84 m
Paino 2700 kg
Moottorin tehoalue 300 - 600 hv
Henkilömäärä 12
Kantavuus 1410 kg
Polttoainetankki 800 l
Moottorin rikipituus U/XL
Suurin nopeus 53 solmua

Buster Phantom Cabin

Koosta ja suorituskyvystä huolimatta Buster Phantomin käsittely on helppoa ja turvallista. Saumattomasti integroitu 16" Buster Q -kosketusnäyttö on vakiovaruste, ja lisävarusteina saatavien 16" ja 10" lisänäyttöjen avulla voit saada jopa 42" näyttöalaa; 32" kuljettajan puolelle kahdella vierekkäisellä näytöllä, ja 10" kartanlukijan puolelle. Buster Q antaa reaaliaikaista dataa navigointiin, moottoreihin, säähän, turvallisuuteen ja veneen käyttöön liittyvissä asioissa - viihdettä unohtamatta. Valinnainen Yamaha Helm Master® taasen helpottaa satamamanöövereitä. Intuitiivinen joystick-ohjain auttaa liikuttelemaan venettä tarvittaessa vaikka sivuttain. Tuplakoneasennus osaltaan lisää toimintavarmuutta liikuttaessa avomerellä. Buster Q:lla varustettu Buster Phantom - nopein ja tyylikkäin siirtymä moottoriveneilyn tulevaisuuteen!

Suurten ja tehokkaiden avoalumiinimoottoriveneiden tarina Pohjoismaissa alkoi vuonna 1994, kun lanseerasimme ensimmäisen Buster Magnumin. Siitä lähtien Magnum on käytännössä luonut tämän segmentin sekä johtanut esimerkillään sen kehitystä - ja siinä sivussa myyntitilastoja. Olemme vuosien kuluessa rakentaneet yli 5000 Magnumia, ja jokainen uusi malli on saanut yleisöltä innostuneen vastaanoton, vaikka itse olemme välillä olleet hieman huolestuneita siitä, onko markkina valmis uudelle, entistä isommalle ja nopeammalle veneelle. Poikkeuksetta uusien mallien suosio on ylittänyt kaikki odotuksemme ja samoin on käynyt odotuksillemme myös mallien eliniän suhteen. Olemme tulleet siihen pisteeseen, jossa koemme, että markkinat tarvitsevat jotakin aivan uutta ja toisenlaista – on Buster Phantomin aika.

Buster 2019 esite
Buster Phantom vakio- ja lisävarusteet 

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.