Pienet kulut, suuret huvit. Buster Lx on pitkään ollut malliston monikäyttöinen ja urheilullinen kestosuosikki. Eikä vähiten siksi, että siinä yhdistyy kompaktissa paketissa monia ominaisuuksia, joita ollaan totututtu näkemään vasta paljon suuremmissa veneissä. Buster Lx onkin malliston pienin vene, jota ajetaan erillisistuimilta. Entistä kompaktimmat pulpetit sivulle ulottuvilla, tehokkaasti suojaavilla tuulilaseilla antavat kuudelle matkustajalle hyvän suojan vauhtituulelta. 2019 Buster Lx + Yamaha F60FETL kampanjahinta 24 990 €.

Tekniset tiedot

Pituus 5.13 m
Leveys 1.99 m
Paino 440 kg
Moottorisuositus 50 - 60 hv
Henkilöluku 6
Kantavuus 475 kg
Polttoainetankki 53 l
Moottorin rikipituus L
Suurin nopeus 30 solmua
 
 

Buster Lx

Integroitu kuomutalli helpottaa kuomun käyttöä veneilyarjessa ja suojaa sitä UV säteilyltä ja kosteudelta silloin kun kuomu ei ole käytössä. Samalla kuomutallissa on myös säilytystilaa mm. valomastolle. Buster Lx on ajoergonomialtaan ja aallokko-ominaisuuksiltaan entisestään parantunut. Uusi runkogeometria takaa mukavan kulun kelissä kun kelissä, harrastit sitten vesiurheilua, kalastusta tai yhteysveneilyä. Monimuotoiset säilytystilat ovat edelleen räätälöitävissä käyttäjän tarpeisiin irroitettavien istuin/säilytyslaatikoiden ansiosta. 

Iso, kiinteä 53 litran polttoainesäiliö, sadevesityhjenevä avotila, porraskeula ja irroitettava takapenkki jatkavat ominaisuuksien puolesta muunneltavan myyntimenestyksen perinnettä. Käyttötarkoituksesta riippumatta uudet pulpetit ja sivulle kaartuvat tuulilasit tekevät ohjaamosta erittäin suojaisan. Täysin uusi porraskeula taas antaa lisää säilytystilaa ja helpottaa kulkua. Veneen luonteeseen ei sovikaan satamassa seisottaminen, ja oikein varusteltuna uusi Buster Lx tarjoaa aktiiviveneilijälle kaikki mahdollisuudet poikkeuksellisen pitkään veneilykauteen.

Buster Lx video
Buster Lx vakio- ja lisävarusteet 
Buster 2019 esite

Pakettihinta perämoottorilla:
Buster Lx + Yamaha F50HETL 25 510 €
Buster Lx + Yamaha F60FETL 26 610 €
Kampanjahinta 2019 Buster Lx + Yamaha F60FETL (alu-turkki, Comfort-paketti) 24 990 €

Ei sisällä toimitus- ja asennuskuluja

Toimituskulu 600 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.