Saaristojeeppi yöpymisvalmiudella. Buster Cabin E on oikea valinta sinulle, jolle vene on muutakin kuin vain kulkuväline. Buster Cabin on suunniteltu paljon liikkuvalle veneilijälle, joka viettää veneessä kerralla pidempiäkin aikoja kuin mitä mökkimatka tyypillisesti kestää. Cabinin avarat tilat kuljettavat perille kerralla jopa kahdeksan henkeä. Pidempikestoisia matkoja silmällä pitäen Cabinissa lisäksi yöpyy vaivattomasti vaikkapa kaksi kalakaveria. 2019 kampanjahinta Buster Cabin + Yamaha F200GETX 59 900 €.

Tekniset tiedot

Pituus 6.92 m
Leveys 2.43 m
Paino 1185 kg
Moottorisuositus 150 - 250 hv
Henkilöluku 8
Kantavuus 855 kg
Polttoainetankki 240 l
Moottorin rikipituus XL
Suurin nopeus 45 solmua

Buster Cabin

Suuren matkustajamääränsä huomioon ottaen Buster Cabinin seisomakorkuiset sisätilat on suunniteltu erityisen viihtyisiksi. Lasikatto ja suuri kattoluukku sekä lempeä led-valaistus tekevät matkanteosta elämyksen. Suuret ikkunat luovat esteettömän panoraamanäkymän joka suuntaan. Myös äänieristykseen on kiinnitetty mallissa erityistä huomiota. Cabin on Buster-perheen hiljaisimpia. Syksyisiä kalastusmatkoja ajatellen myös veneen ulkovalaistus on suunniteltu vaivatonta pimeän ajoa ajatellen. Yön tullen kuljettajan ja kartturin monitoimi-istuimet muuntuvat parilla kädenliikkeellä tilapäisvuoteiksi yhdistettynä takapenkkien kanssa.

Buster Cabin on joka sään yhteysvene, joka kulkee kevyesti kovemmassakin kelissä. Cabinissa on viranomaiskäytössä testattu, leikkaavammalla keulalla, syvemmällä v-kulmalla ja paksummalla, 5 mm pohjalevyllä varustettu runko, jonka ansiosta Cabin soveltuu hyvin myös avomerellä ajettavaksi. Optimaalisesti muotoillun alumiinirunkonsa ansiosta Cabin on vakaa joka sään kulkuväline, jolla matkanteko on turvallista ja Busterille tyypilliseen tapaan huoletonta. 150–250 hevosvoimansa avulla Cabin kaiken lisäksi kuljettaa seurueesi perille sovitussa ajassa, vakaasti ja varmasti.

Buster Cabin vakio- ja lisävarusteet 
Buster 2019 esite

Pakettihinta perämoottorilla:
Buster Cabin (Q-edition) + Yamaha F150DETX 66 080 €
Buster Cabin (Q-edition) + Yamaha F200GETX 74 350 €
Kampanjahinta Buster Cabin + Yamaha F200GETX (Lämmitin ja Comfortpaketti sis.) 59 900 €
Buster Cabin (Q-edition) + Yamaha F250DETX 77 300 €

Ei sisällä toimitus- ja asennuskuluja.

Toimituskulut 600 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.