Venekuume Erämessuilla 17.-19.5.

3.5.2019

Venekuume ja Mönkijäkuume ovat perinteisesti osallistuneet Erämessuille alueen suurimmalla osastolla eikä tänä vuonna tehdä poikkeusta. Osasto numerolla 100  löytyy tutultuta paikalta piha-alueen keskeltä ja nähtävää on paljon!

Osastolla on yli 20 erilaista venettä keveistä soutuveneistä yli kuusimetrisiin monilla mukavuuksilla varustettuihin hyttiveneisiin:

Tutustua kannatta myös vetouisteluun viimeisen päälle varusteltuun Suvi 57 Duo:n.

Osastolla Kiviniemen Meripelastusyhdistyksen PV Venekuumeen miehistö esittelee alustaan ja meripelastustoimintaa.

Messuilla voit jututtaa Suvin, Yamarinin, Crossin, Busterin, Finnmasterin ja Huskyn sekä Yamaha-perämoottoreiden edustajia.

Tutustu myös plottereiden  ja kaikuluotainten uutuuksiin Raymarinen autossa.

Kahdessa messuveneessä  on asennettuna Linedeck-venematot ja matoista saa tarkempia tietoja Linedeckin edustajalta osastolla.

Myynnissä on messuhintaan Jobe-vesiurheiluvälineitä, Raymarinen tuotteita ja Yamaha-sähköperämoottoreita. Messuilla on myös messutarjouksia venepaketeista ja rahoituksesta.  Messuosastolla olevat veneet myydään messuhintaan! Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää, jos osastolla on se omien haaveiden vene. Katso tarjouksia lehti-ilmoituksesta.

 

Mönkijäkuume tuo messuille useita Can-Am -malleja. Mukana ovat mm:

Osastolla esittelemme myös uutta kuumeiden huoltoa. Käväise jututtamassa meidän huoltomiehiä.

Pohjois-Suomen Erämessut on avoinna
Pe 17.5. klo 10-18
La 18.5. klo 10-18
Su 19.5. klo 10-16

Lisätietoja messuista, saapumisohjeet, messukartat 

Tavataan osastolla 100!

venekuume_uutinen.jpg

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.